Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO AMUZANT! Un barbat din Dej s-a inhamat la propria caruta, in lipsa unui cal

Publicat:


Un barbat din Dej a oferit un adevarat spectacol persoanelor aflate, vineri, in centrul orasului. S-a "inhamat" la caruta si o tragea prin oras.

Fotografiile au fost postate de portalul dejeanul.ro, fiind realizate de pe strada Cosbuc din Dej. Fotografia a starnit o multime de comentarii pe facebook.

Comentariile nu au intarziat sa apara: "S-a scumpit benzina", a scris sau "Pun pariu ca ma combina la o liniuta", a comentat Cristi.

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sinucidere infioratoare la Suceava. Un barbat s-a stropit cu benzina și și-a dat foc in propria mașina

17:25, 23.05.2024 - Pompierii suceveni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins un autoturism aflat intr-o parcare din judetul Suceava. Din interior a fost scos un barbat decedat cu arsuri pe toata suprafata corporala. Pompierii au stabilit ca incendiul a fost provocat

Andreea Bostanica, adevarul despre presupusul iubit arab! Influencerița a reacționat, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat misterios: „Cadourile alea...”

18:30, 21.05.2024 - Andreea Bostanica rupe tacerea! Artista a spus adevarul despre presupusul iubit arab! Cu a reacționat tanara, dupa imaginile in care a fost surprinsa alaturi de un barbat miserios. Fotografiile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Descoperire șocanta pe o strada din Bistrita! Un barbat a fost gasit mort in propria masina. Trecatorii au crezut ca doarme și nu l-au deranjat: "Nu pot sa cred"

08:26, 21.05.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani a fost gasit mort, in propria mașina, pe o strada din Bistrița. Oamenii care l-au vazut in autoturism au crezut ca doarme, nimeni nu și-a dat seama ca acesta decedase. Oamenii legii au deschis o ancheta in acest caz. 

Scene halucinante: Barbat și mama lui atacați in propria casa cu bate și țevi

09:05, 15.05.2024 - Un barbat și mama lui au fost batuți in propria casa cu bate și țeviDupa incident, barbatul agresat in varsta de 35 de ani a sunat la 112 și a cerut disperat ajutorul oamenilor legii. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenție, dar și doua ambulanțe. Femeia a fost grav ranita și…

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Barbat de 62 de ani, batut și jefuit de 3 minori in propria casa, in Mureș. Culmea ironiei: agresorii au primit pontul chiar de la victima

09:35, 01.04.2024 - Din cate se pare, atacatorii și-au elaborat planul cu doar o zi inainte de a-l pune in practica. Mai apoi, aceștia au acționat inspirați, cel mai probabil, de filmele de acțiune. Mai exact, adolescenții și-au acoperit fețele pentru a nu fi recunoscuti, dupa care au intrat peste barbatul de 62 de ani,…

A scapat și de arestul la domiciliu! Luptatorul MMA Alin Chirila e liber, dupa ce in urma cu trei luni a sechestrat un barbat și l-a batut in propria mașina

10:10, 20.03.2024 - Doua luni a stat in inchisoare, iar inca o luna in arest la domiciliu, insa veștile sunt cat se poate de bune pentru luptatorul MMA Alin Chirila. Magistrații au decis in urma cu puțin timp sa-i schimbe masura, astfel ca de acum campionul este liber! 

Barbat strivit de propria caruța

21:16, 08.03.2024 - Un barbat, de 66 ani, din Vrancea, a vazut moartea cu ochii dupa ce propria caruta s-a rasturnat peste el. Martori la incident, vecinii barbatului au sunat imediat la 112. Joi dupa-amiaza, la ora 14.51, Dispeceratul Serviciului de Ambulanța Județean (SAJ) Vrancea a fost alertat prin 112 ca o persoana…


Ce parere ai despre aceasta stire?