Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / Acum un an era cu fundul "exuat", dar acum xi l-a tunat. Kim Kardashian ar fi invidioasĒ daca ar vedea-o

Publicat:

DupE ce in urmE cu un an a ingrozit lumea cu un posterior lEsat xi dizgratios, acum fosta prezentatoare TV s-a tunat xi a atras toate privirile cu noul "bombeu". , una dintre cele mai sexy prezentatoare TV, a reuxit sE obtinE un posterior mai apetisant decat cel al lui .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Marcel Ciolacu creioneaza portretul robot al viitorului președinte: Vom vedea daca voi candida

14:31, 04.06.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a enumerat, marți, intr-un interviu la Dc News, calitațile pe care trebuie sa le aiba un șef de stat și despre care liderul PSD spune ca Traian Basescu și Klaus Iohannis nu le-au avut.

Comisia Europeana deschide o ancheta ce vizeaza Facebook și Instagram, pentru a vedea in ce mod aceste rețele afecteaza sanatatea mentala și fizica a copiilor

13:16, 16.05.2024 - Comisia Europeana a deschis joi o ancheta oficiala pentru a vedea in ce fel aplicațiile din grupul Meta contribuie la apariția dependenței in randul minorilor care folosesc in UE aceste rețele. Sunt vizate și obligațiile pe care aplicațiile le au pentru a dezvolta proceduri de verificare a varstei user-ilor.

Radu Tudor: "Romania poate trimite in Ucraina muniție pentru sisteme Patriot. Cred ca in foarte scurt timp vom vedea victorii importante ale Kievului"

11:46, 25.04.2024 - Analistul militar Radu Tudor a explicat, intr-o intervenție recenta la radiodifuziunea publica, felul in care ajutorul american promulgat de președintele Joe Biden va schimba situația pe frontul razboiului din Ucraina.

Ce a pațit o prezentatoare TV cu tatuaj facial dupa o emisiune. Nu a mai suportat și a rabufnit

14:30, 10.04.2024 - O jurnalista a devenit prima prezentatoare TV cu tatuaj facial. Aceasta a intrat in istorie datorita acestui aspect ce o diferențiaza, dar care ii aduce și o mulțime de critici. Femeia nu a mai rezistat și a rabufnit, cand un telespectator i-a facut mai multe acuzații ofensatoare. Ce replica i-a dat,…

Eclipsa de Soare din 8 aprilie 2024 - De ce animalele se comporta ciudat in timpul unui astfel de fenomen astronomic

14:56, 08.04.2024 - Cei mai mulți oameni care vor vedea „pe viu” eclipsa totala de Soare din 8 aprilie se vor uita in sus, dar vor fi și oameni care vor privi in jurul lor, pentru a vedea cat de ciudat se comporta animalele și pentru a incerca sa raspunda la o serie de intrebari fara raspuns. Știm ca o parte dintre animale…

Aproximativ un milion de oameni s-ar putea aduna la Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare

17:50, 28.03.2024 - Aproximativ un milion de turiști sunt așteptați la Cascada Niagara pentru a vedea eclipsa totala de soare. Evenimentul va avea loc pe 8 aprilie. Cascada aflata la granița dintre SUA și Canada, este unul dintre locurile in care eclipsa se va vedea foarte bine. Aglomerație va fi pe ambele parți ale…

Acces Direct. Acuzații șoc impotriva soacrei. Daniela nu-și poate vedea copilul de șase luni! ”L-a rapit” / VIDEO

17:45, 13.03.2024 - Daniela și iubitul ei trec prin momente grele, dupa ce bunica nu-i lasa sa-și ia copilul acasa. Femeia susține ca bebelușul este mai bine ingrijit la Buzau, iar parinții au fost amenințați cu poliția de mai multe ori.


Ce parere ai despre aceasta stire?