Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTO / A anunțat că este însărcinată și este tare mândră de acest lucru! Cristiana de la ”Mireasă pentru fiul meu”, cu burtica de gravidă la vedere

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Cristiana și Marian de la &"Mireasa pentru fiul meu&" au facut marea dezvaluire zilele trecute, ca așteapta un bebeluș, iar acum au plecat la mare.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016. Cei doi foști concurenți nu au plecat singuri, ci alaturi de Ionela și Teodor, cu care se înțeleg foarte bine. Daca zilele trecute Cristiana a evitat sa își dezvaluie burtica, acum ca a anunțat ca este însprcinata, aceasta a îmbracat un costum de baie colorat, prin care se poate vedea ca i-a crescut burtica destul de mult.

MIREASA

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Este Lady Gaga insarcinata? Imaginile cu aparenta burtica de gravida de la nunta surorii sale s-au viralizat

19:15, 05.06.2024 - Dupa apariția cu o burtica vizibila intr-o rochie neagra, zvonurile despre o posibila sarcina a celebrei Lady Gaga au facut inconjurul internetului și rețelelor de socializare, noteaza click.ro. Prezentandu-se la reuniunea organizata de sora sa Natali Germanotta din York, Maine, pentru cina repetiției…

Soția lui Radu Mazare este insarcinata! Roxana s-a afișat pentru prima data cu burtica de gravida in ziua in care fostul primar a fost eliberat / FOTO

17:35, 27.05.2024 - Radu Mazare și soția lui sunt pregatiți sa inceapa un nou capitol in viața lor. Astazi, fostul primar al Constanței a fost eliberat și a fost așteptat de Roxana Mazare, femeia care ii va face tata, caci partenera lui este insarcinata in patru luni.

Daiana de la Mireasa a postat prima imagine cu burtica de gravida! Fosta concurenta și Dani vor deveni parinți / FOTO

13:16, 21.05.2024 - Daiana și Dani de la Mireasa vor deveni parinți! Foștii concurenți traiesc cea mai frumoasa perioada a vieții lor și sunt nerabdatori sa iși stranga copilul in brațe. Daiana a postat prima imagine cu burtica de gravida, in timp ce se afla alaturi de Dani.

Fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu, imagine emoționanta cu burtica de gravida! Va deveni mama pentru a doua oara / FOTO

13:15, 18.05.2024 - O fosta concurenta de la Mireasa pentru fiul meu a postat o imagine emoționata pe rețelele de socializare cu burtica de gravida. Ea are toate motivele sa radieze de bucurie, dar mai ales pentru ca se pregatește sa devina mama pentru a doua oara.

Mireasa, sezon 5. Giovana, imagini rare cu burtica de gravida. Soția lui Sese va aduce curand pe lume un baiețel

18:10, 13.05.2024 - Giovana și Sese vor deveni in curand parinți de baiat. Frumoasa caștigatore a sezonului 5 Mireasa a aparut recent la un eveniment intr-o rochie colorata, care i-a evidențiat burtica de gravida.

Vladuța Lupau, portret induioșator de familie cu burtica de gravida la vedere. Cum arata acum interpreta: „Sunteți superbi!”

15:55, 10.05.2024 - Vladuța Lupau și-a luat prin surprindere fanii cu un portret induioșator de familie, chiar de Paște. Interpreta de muzica populara s-a lasat pozata cu burtica de gravida la vedere intr-o ipostaza emoționanta.

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Vanessa Hudgens este insarcinata! Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar / FOTO

15:55, 11.03.2024 - Vanessa Hudgens este insarcinata! Vedeta cunoscuta pentru rolul sau in High School Musical și Cole Tucker vor deveni parinți pentru prima data. Actrița s-a afișat cu burtica de gravida pe covorul roșu al Premiilor Oscar 2024. Iata imagini de la evenimentul unde actrița a aparut gravida!


Ce parere ai despre aceasta stire?