Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Mourinho (Manchester United) susţine că doar Pogba îşi poate explica forma modestă

Publicat:

, de la , a declarat ca forma modesta a mijlocasului nu este cauzata de accidentarea de anul trecut si doar francezul poate da explicatii despre evolutia stearsa din acest sezon, relateaza Reuters.

Pogba s-a accidentat in septembrie la un meci cu Basel in , iar dupa revenirea sa nu a mai reusit sa se ridice la forma de la inceputul sezonului. Internationalul francez de 25 ani a fost lasat pe banca de rezerve la ultimele trei jocuri ale lui United.

''Forma lui nu are legatura cu accidentarea lui.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Starul din fotbal prezent la Roland Garros pentru a-și susține iubita

09:35, 28.05.2024 - Jan Oblak este și el prezent in aceste zile la Roland Garros, portarul lui Atletico Madrid și al naționalei Sloveniei fiindu-i alaturi iubitei sale. Olga Danilovic se afla pe tabloul feminin de simplu, iar la antrenamente il are alaturi pe jucatorul lui Diego Simeone.

Digitalizarea sistemului bancar creeaza noi riscuri, sustine o autoritate globala de reglementare

22:55, 16.05.2024 - Digitalizarea si intrarea gigantilor din domeniul tehnologiei (Big Tech) in finante creeaza vulnerabilitati si amplifica riscurile existente in sistemul bancar, care ar putea avea nevoie de noi reglementari pentru a atenua impactul, se arata intr-un raport publicat joi de Comitetul de la Basel pentru…

Rusia susține ca a doborat șase rachete americane de tip ATACMS. Ar fi fost interceptate deasupra Crimeei ocupate

16:50, 30.04.2024 - Rusia a anuntat, marti, ca sistemele sale de aparare aeriana au doborat sase rachete ATACMS (Army Tactical Missile Systems) produse in SUA si lansate de Ucraina in ultimele 24 de ore, relateaza Reuters.

Rusia susține ca a doborat 50 de drone in cursul unui atac masiv ucrainean VIDEO

16:25, 20.04.2024 - Ministerul rus al Apararii a transmis sambata ca apararea sa antiaeriana a interceptat si distrus 50 de drone ucrainene in cursul noptii, respingand unul dintre cele mai mari astfel de atacuri asupra Rusiei de la izbucnirea conflictului din Ucraina, relateaza Reuters.

Ollie Watkins (Aston Villa), accidentat, rateaza meciul cu Manchester City

20:15, 02.04.2024 - Atacantul lui Aston Villa, Ollie Watkins, va lipsi la meciul de miercuri din Premier League cu Manchester City din cauza unei accidentari la coapsa, a declarat marti antrenorul Unai Emery, scrie Reuters, potrivit Agerpres. Internationalul englez a fost inlocuit sambata in timpul victoriei cu 2-0…

Italia susține ca a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice

23:50, 29.03.2024 - Forțele aeriene italiene au anunțat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internaționale din Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusești, scrie Reuters.

Rabiot (Juventus) nu s-a decis asupra viitorului sau club

11:00, 20.03.2024 - Internationalul francez Adrien Rabiot, al carui contract cu clubul de fotbal Juventus Torino expira in vara, a declarat ca nu a luat inca o decizie privind viitorul sau, dar vede complicata o revenire la Paris Saint-Germain, care nu este prioritatea lui, transmite AFP, potrivit Agerpres. ''Privind…

„Nu are pic de clasa!” » Klopp, atacat dur, dupa ce l-a jignit pe reporter și a plecat de la interviu: „E clar ca nu ești in forma”

22:46, 17.03.2024 - Jurgen Klopp, 56 de ani, antrenorul lui Liverpool, a fost iritat de intrebarile unui reporter dupa 3-4 cu Manchester United in sferturile Cupei Angliei, plecand in timpul interviului. Liverpool a ratat astazi unul dintre obiectivele din acest sezon, caștigarea Cupei Angliei. „Cormoranii” au pierdut…


Ce parere ai despre aceasta stire?