Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal - Germania: Werder Bremen - Eintracht Frankfurt 2-1, în etapa a 23-a

Publicat:

a invins cu scorul de 2-1 (0-1), intr-o partida disputata vineri, in devans, din cadrul etapei a 23-a a campionatului german de fotbal Bundesliga.

Jucatorii din Frankfurt au deschis scorul prin (9), dar gazdele din Bremen au revenit dupa pauza prin golurile lui (47) si Sargent (62).

Eintracht a pierdut primul sau meci dupa 11 decembrie, in care a reusit o serie de 11 jocuri consecutive fara infrangere.

In clasamentul provizoriu, Frankfurt se mentine pe locul 4 cu 42 puncte, la sapte distanta…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei

11:01, 03.05.2024 - Chelsea a invins-o pe Tottenham cu scorul de 2-0, joi seara, pe Stamford Bridge, intr-un meci restant din etapa a 26-a a campionatului de fotbal al Angliei, conform Agerpres.Gazdele au deschis scorul prin Trevoh Chalobah (24), cu o lovitura de cap la centrarea lui Conor Gallagher.

Victor Pițurca vorbește despre jucatorii pe care selecționerul Edi Iordanescu ar trebui sa se bazeze la Euro 2024

13:41, 30.04.2024 - Romania s-a calificat la Campionatul European de Fotbal dupa o seceta de opt ani, iar pana la debutul tricolorilor la turneul final din Germania nu mai este mult timp. Fost selecționer, Victor Pițurca il sfatuiește pe Edi Iordanescu sa se bazeze la Euro pe jucatorii care au dus greul in preliminarii.

Nicolae Stanciu este in forma: gol și pasa dcisiva, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal

03:20, 21.04.2024 - Mijlocasul roman Nicolae Stanciu a fost esential pentru formatia Damac FC, in meciul castigat cu scorul de 2-1 in deplasare cu Al-Okhdood, sambata, in etapa a 28-a a primei ligi saudite de fotbal, informeaza AGERPRES.Stanciu a deschis scorul in min.

Stanciu și Dragușin, la un pas de Bundesliga: „Cluburile au batut palma. «Renunț și la bani sa plec»”

17:06, 16.04.2024 - Vlad Munteanu, managerul operațional al Federației Romane de Fotbal, a povestit, astazi, la GSP Live, cum Radu Dragușin și Nicolae Stanciu au ratat șansa sa evolueze in Germania. Wolfsburg, fosta echipa a lui Vlad Munteanu, l-a ofertat pe Radu Dragușin de la Juventus, inainte ca fundașul central acum…

A murit unul dintre jucatorii emblematici ai lui Eintracht Frankfurt, campion mondial cu Germania de Vest in 1974

14:35, 16.04.2024 - Clubul Eintracht Frankfurt a anunțat marți moartea lui Bernd Holzenbein, fost jucator legendar al gruparii din Bundesliga. Fostul mijlocaș ofensiv a cucerit trofeul Cupei Mondiale de fotbal alaturi de Germania la ediția din 1974.

„Nu mai vreau sa vad aroganța la Bayern” » Se anunța schimbari majore la club intr-un sezon negru. Jucatorii, amenințați!

15:15, 07.04.2024 - Bayern a pierdut titlul, Leverkusen mai are nevoie de o singura victorie in ultimele 6 etape pentru a fi campioana Germaniei. Un an de coșmar pentru bavarezi. Directorul sportiv Max Eberl anunța: „Multe lucruri vor trebui schimbate”. Nu va fi doar alt antrenor. Avertisment pentru jucatori: „Veți ajunge…

Campanie anti-rasism in primele doua ligi valorice din Germania

19:55, 11.03.2024 - Cluburile din Bundesliga si din 2.Bundesliga vor promova un mesaj impotriva oricarui fel de discriminare in urmatoarea etapa din primele doua ligi valorice din Germania, a anuntat luni Liga Germana de Fotbal (DFL), scrie DPA, potrivit Agerpres. Conform sursei, mesajul va fi "TOGETHER! STOP HATE.…

Fanii din Germania au dus protestele la un al nivel! Au trimis pe teren mașinuțe teleghidate

20:05, 17.02.2024 - Nu e deloc liniște in primele doua ligi din Germania, unde ultrașii continua protestele masive impotriva Ligii Germane de Fotbal. Iar la meciul de Bundesliga dintre Koln și Werder Bremen, ultrașii au oprit jocul dupa ce-au trimis pe gazon mașinuțe teleghidate Protestele continua de aproape doua saptamani…


Ce parere ai despre aceasta stire?