Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fotbal: Familia lui Maradona propune ridicarea unui mausoleu public pentru starul argentinian

Publicat:

Familia fostului fotbalist argentinian , care a marcat joi comemorarea de un an de la decesul lui '' de Oro'', a dezvaluit ca una dintre ultimele lui dorinte a fost ca ramasitele sa-i fie depuse la un mausoleu unde fanii sa-i aduca un omagiu, transmite Reuters.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copii lui Maradona solicita transferul ramașițelor tatalui lor intr-un mausoleu din Buenos Aires

19:55, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara.

Copiii lui Maradona au cerut ca ramasitele marelui fotbalist sa fie transferate intr-un mausoleu VIDEO

19:46, 02.05.2024 - Copiii fostului mare fotbalist argentinian Diego Maradona, care a murit in 2020, au cerut justitiei ca ramasitele tatalui lor sa fie transferate dintr-un cimitir privat intr-un mausoleu din capitala Argentinei, a aflat joi AFP de la o sursa judiciara.

Fostul atacant argentinian Carlos Tevez a fost externat

14:20, 25.04.2024 - Fostul atacant argentinian Carlos Tevez, actualul antrenor al echipei de fotbal Independiente, a parasit spitalul in care a fost internat marti dupa ce a acuzat dureri puternice in zona pieptului, a anuntat clubul sau, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

Oamenii vor sa citeasca: in ce s-au transformat chioșcurile de ziare din Italia

00:10, 19.03.2024 - Doua treimi din emblematicele chioșcuri de ziare din Italia s-au inchis in ultimii 20 de ani. Declinul presei scrise a dus la scaderea vinzarilor și la dispariția afacerilor despre care italienii spun ca au ajutat sa mențina comunitațile unite, scrie Reuters. Familia lui Fabiano Pompei are un chioșc…

Papa este inca racit și limiteaza din nou vorbitul in public

16:21, 06.03.2024 - Papa Francisc a declarat miercuri ca inca sufera de raceala, in timp ce și-a limitat din nou luarea de cuvant la audiența saptamanala din Piața Sfantul Petru. A lasat, in schimb, un consilier sa-i citeasca textul pregatit, scrie Reuters.

Iranul respinge vizita șefului AIEA, in martie, in urma acuzațiilor / Teheranul propune o noua data

13:20, 21.02.2024 - Responsabilul pe probleme nucleare din partea Iranului, Mohammad Eslami, a respins miercuri sugestia ca seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, va vizita Iranul in martie, dar l-a invitat in schimb pe acesta la o conferinta la Teheran in luna mai, potrivit Reuters,…

Autoritatile de la Beijing au inchis mai multe autostrazi in urma ninsorilor abundente

10:00, 21.02.2024 - Autoritatile de la Beijing au inchis miercuri mai multe autostrazi dupa ce, in timpul noptii, capitala Chinei s-a confruntat cu ninsori mai abundente decat au prognozat meteorologii din aceasta tara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. Un val de frig a cuprins zone extinse din China saptamana…

Primul mesaj public al printului William, dupa diagnosticul de cancer al Regelui Charles

07:55, 08.02.2024 - Printul William al Marii Britanii, care a revenit miercuri in serviciul public dupa operatia sotiei sale Kate si dupa vestea despre starea de sanatate a tatalui sau, a multumit oamenilor pentru mesajele lor de sustinere dupa ce Regele Charles a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?