Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOTBAL EUROPEAN. Juventus - Lazio, 2-1. Ștefan Radu a marcat în finala Cupei Italiei, dar romanii au ratat trofeul

Publicat:

Ștefan Radu a caștigat, miercuri, finala , dupa meciul disputat pe „”, impotriva celor de la Lazio, scor 2-1. Pentru romani a deschis scorul Ștefan Radu, schimbat ulterior din cauza unei accidentari.

Dupa ce a câștigat titlul intern în Serie A, s-a impus și în . Piemontezii au câștigat, miercuri, finala disputata pe &"&" din Roma, contra celor de la Lazio, scor 2-1. Oaspeții au început excelent confruntarea și au deschis scorul prin Ștefan Radu, în minutul 4.…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Antrenorul Massimiliano Allegri (Juventus), suspendat dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei

22:25, 16.05.2024 - Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus Torino, a fost suspendat doua meciuri de Federatia italiana de fotbal (FIGC) dupa ce a fost eliminat in finala Cupei Italiei, castigata miercuri de echipa sa pe Stadionul Olimpic din Roma, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Juventus, Allegri, suspendat și amendat dupa scandalul din finala Cupei Italiei

19:05, 16.05.2024 - Antrenorul lui Juventus, Massimiliano Allegri, a fost suspendat pentru doua meciuri din Cupa Italiei și amendat cu 5.000 de euro dupa ce a primit un cartonaș roșu in victoria de miercuri seara cu Atalanta. Allegri risca sa fie demis inca de saptamana aceasta, conform presei din Italia, potrivit mediafax.

Juventus s-a impus in fața Atalantei și a caștigat pentru a 15-a oara Cupa Italiei

10:51, 16.05.2024 - Juventus Torino a invins-o pe Atalanta in finala Cupei Italiei și a caștigat trofeul pentru a 15-a oara in istorie. Juve este echipa cu cele mai multe astfel de de trofee. La randul sau, Massimiliano Allegri a devenit primul antrenor care a caștigat Cupa Italiei de cinci ori.

Juventus Torino reușește sa se califice in finala Cupei Italiei

01:21, 24.04.2024 - Juventus Torino s-a calificat in finala Cupei Italiei, dupa ce a fost invinsa cu 2-1 de Lazio in returul semifinalei de pe Stadio Olimpico, dupa ce in prima mansa, disputata pe Allianz Stadium, bianconerii s-au impus cu 2-0, informeaza news.ro.

Coppa Italia: Lazio vs Juventus - „Batrana Doamna”, prima sansa la finala

08:55, 23.04.2024 - Lazio - Juventus, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Cupa Italiei, este programat, marti, 23 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din Roma, si va fi transmis in direct de Prima Sport 1.

Roma - Lazio, un nou episod din Derby della Capitale, in etapa #31 din Serie A » Echipele probabile + cote

13:20, 06.04.2024 - AS Roma și Lazio, rivalele din același oraș, se intalnesc astazi intr-un nou episod ce se anunța spectaculos din Derby della Capitale. Partida va incepe la 19:00 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Orange Sport 2, Prima Sport 2 și Digi Sport 4. Derby-ul conteaza pentru etapa #31 din Serie A și va…

Serie A: Roma vs Lazio - Se anunta spectacol in Derby della Capitale

11:30, 06.04.2024 - Roma - Lazio, meci contand pentru etapa a 31-a din campionatul Italiei, este programat, sambata, 6 aprilie, de la ora 19:00, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Lazio a invins pe Juventus, scor 1-0

21:50, 30.03.2024 - Echipa italiena Lazio Roma a invins sambata, pe teren propriu, scor 1-0, formatia Juventus Torino, intr-un meci al etapei a 30-a din Serie A, potrivit news.ro Prima repriza a fost una intensa, dar lipsita de ocazii mari de gol. Castellanos a trimis pe langa poarta torinezilor, in minutul 20. Tot…


Ce parere ai despre aceasta stire?