Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul vicepreşedinte al FIFA ameninţă că va vorbi în curând „ despre rasismul şi sionismul din interiorul forului mondial”

Publicat:

, fostul vicepresedinte al FIFA, care a demisionat din toate functiile detinute in fotbal in urma unui scandal de coruptie, a declarat ca va denunta „rasismul, sionismul si discriminarea membrilor non-europeni" care exista in cadrul forului mondial.

„Voi vorbi despre rasismul din interiorul FIFA. Voi vorbi despre sionism, care este probabil motivul principal al atacurilor indreptate impotriva lui si a mea”, a explicat Warner intr-o scrisoare deschisa publicata marti de cotidianul , citat de Mediafax.

Fostul…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

15-16 iunie 2024: Alba Iulia va fi capitala șahului! Fost campion mondial prezent la eveniment.

11:31, 11.06.2024 - 15-16 iunie 2024: Alba Iulia va fi capitala șahului! Fost campion mondial prezent la eveniment. 15-16 iunie 2024: Alba Iulia va fi capitala șahului! Fost campion mondial prezent la eveniment. Rezultatele remarcabile obținute in ultimii ani de șahul albaiulian au facut ca municipiul nostru sa devina…

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari! Cine va fi noul lider mondial

19:21, 04.06.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, detinatorul titlului, s a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la genunchiul drept.Anuntul a fost facut de organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei, scrie presa internationala citata de Agerpres.roAccidentarea suferita de numarul unu…

Campion mondial la kickboxing pasionat de lavanda. Marius Cocean: „Nu lasa, romane, pamantul nemuncit!“

06:20, 28.05.2024 - Marius Cocean deține de cinci ani supremația in clasamentul mondial la kickboxing, categoria Master Class. In afara de sport, el are o mare pasiune pentru agricultura. De cațiva ani organizeaza in Argeș și un festival dedicat lavandei.

VIDEO Doliu imens in fotbalul mondial: O legenda a clubului AC Milan a murit. A marcat in celebrul 'Meci al Secolului'

18:40, 21.05.2024 - Karl-Heinz Schnellinger, o figura emblematica a fotbalului german și unul dintre cei mai apreciați fundași ai generației sale, a incetat din viața la varsta de 85 de ani, in Milano, marți. Schnellinger a avut o cariera impresionanta atat la nivel de club, cat și la echipa naționala a Germaniei de Vest.

Profesori din cadrul UTCN clasificați pe poziții prestigioase in clasamentul mondial ScholarGPS

16:11, 10.05.2024 - ScholarGPS™, cea mai noua platforma de analiza academica din lume, ofera servicii de evaluare și ierarhizare a instituțiilor, domeniilor și disciplinelor, a domeniilor de expertiza și a cercetatorilor, la nivel mondial, național și instituțional.

UNESCO a acordat premiul mondial pentru libertatea presei tuturor jurnaliștilor palestinieni care acopera razboiul din Gaza

14:41, 03.05.2024 - UNESCO a acordat joi premiul mondial pentru libertatea presei tuturor jurnalistilor palestinieni care acopera razboiul din Gaza, unde Israelul se lupta cu Hamas de mai bine de sase luni, potrivit france24.com, citat de news.ro.

Marea Britanie starnește scandal mondial, cu o lege votata noaptea!

17:15, 23.04.2024 - Parlamentul britanic a aprobat in cursul noptii controversatul proiect de lege care prevede expulzarea in Rwanda a solicitantilor de azil intrati ilegal in Marea Britanie, dupa o batalie ce parea interminabila intre camera superioara, care a fost reticenta in a sustine acest text controversat, si camera…

Separatiștii transnistreni amenința cu un razboi mondial: „R. Moldova jongleaza cu torțe intr-un depozit plin cu praf de pușca”

13:20, 10.04.2024 - Liderul separatiștilor de la Tiraspol, Vadim Krasnoselski, amenința cu un razboi mondial daca Republica Moldova va incerca sa reintegreze Transnistria in componența sa, relateaza deschide.md. Declarația vine ca reacție la primul Forum pentru Reintegrare, care va avea loc joi la Chișinau. Krasnoselski…


Ce parere ai despre aceasta stire?