Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul șef IPJ Bihor și alți patru șefi de poliție au scăpat de controlul judiciat

Publicat:

Fostul șef IPJ Bihor – chestor Liviu Popa, șeful Poliției Beiuș – Remus Daniel Indrei, comisarul șef – Dorin Ioan Vesa, șeful Postului de Poliție Pietroasa – Gheorghe Bat, șeful al Postului de Poliție Carpinet – Rotar Raul Ovidiu Raj și consilierul superior in cadrul Agenția pentru Protecția Mediului Bihor – Minodora Ioana Patroc au scapat de controlul judiciar.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a revocat azi masurile preventive constand in control judiciar pentru Liviu Popa, Gheorghe Baz, , , si .

,,Este o solutie de asteptat…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

DNA a obținut la Curtea de Apel Oradea menținerea controlului judiciar asupra Nadiei Racz. Tribunalul revocase masura

12:56, 09.05.2024 - Curtea de Apel Oradea a admis, joi, o contestație a procurorilor DNA Oradea și a dispus ca directoarea adjuncta a ITM Bihor, Nadia Racz, trimisa in judecata intr-un dosar de corupție, sa ramana sub control judiciar.

Tribunalul Bihor a revocat controlul judiciar dispus de DNA in dosarul directoarei adjuncte a ITM, Nadia Racz

17:55, 08.05.2024 - Un complet al Tribunalului Bihor a dispus, marți, revocarea masurii controlului judiciar dispus de DNA Oradea fața de directoarea adjuncta a ITM Bihor, Nadia Racz, acuzata de luare de mita și dezvaluire de informații nepublice.

124.000 de dosare au avut de judecat instanțelor din Bihor și Satu Mare, in 2023. Cat a durat, in medie, un proces

07:40, 17.03.2024 - Fiecare judecator de la Curtea de Apel Oradea a avut de soluționat, in medie, 485 de dosare pe parcursul anului 2023, iar durata medie de soluționare a unui caz a fost de doua luni și jumatate - in privința proceselor penale și de puțin peste patru luni, in cazul celor non-penale.

Sentința prin care Victor Micula a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare, atacata la Curtea de Apel Oradea

15:20, 27.02.2024 - Dosarul in care Victor Micula, fiul omului de afaceri Ioan Micula, a fost condamnat de Judecatoria Oradea la doi ani de inchisoare cu executare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a fost inregistrat luni, 26 februarie, la Curtea de Apel Oradea.


Ce parere ai despre aceasta stire?