Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul psihiatru al armatei americane, Nidal Hasan, condamnat la moarte

Publicat:

Fostul psihiatru al armatei americane, , a fost condamnat la moarte pentru uciderea a 13 persoane in 2009 la baza militara din statul Texas. Membrii juriului instantei militare au decis in unanimitate condamnarea la pedeapsa capitala a colonelului, dupa patru ore de deliberari.

Pe parcursul procesului, militarul nu a incercat sa demonstreze ca este nevinovat. Mai mult, el a refuzat o echipa de aparare intrucat a cerut sa-i fie aplicata pedeapsa capitala.

este primul membru al fortelor armate condamnat la moarte dupa 2005. Cu toate acestea, decizia…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Coldplay și Sting se alatura celor care cer eliberarea lui Toomaj Salehi, rapperul iranian condamnat la moarte

07:55, 10.05.2024 - Peste 100 de personalitați din lumea muzicii, a culturii și a activiștilor pentru drepturile omului - printre care Coldplay și Sting - au semnat o declarație prin care cer eliberarea rapperului iranian Toomaj Salehi, condamnat la moarte in Iran dupa ce a protestat in favoarea femeilor.

Rivalitate militara si diplomatica: soldații rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane

05:50, 03.05.2024 - Militarii rusi au intrat intr-o baza aeriana din Niger care gazduieste trupe americane, dupa decizia juntei din Niger de a expulza fortele SUA din tara, relateaza The Guardian, citat de news.ro.

Un rapper a fost condamnat la moarte pentru ca a ieșit la proteste, in Iran

12:45, 26.04.2024 - Rapperul disident Toomaj Salehi a fost condamnat la moarte pentru implicarea sa in protestele de amploare care au avut loc in Iran, in 2022, potrivit avocatului sau. „A fost emis un ordin de execuție pentru Toomaj Salehi”, a anunțat avocatul lui Salehi, Amir Raesian, potrivit CNN. Rapperul a fost reținut,…

Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince

22:30, 23.04.2024 - Un avion al armatei americane a aterizat in capitala haitiana, Port-au-Prince - prima aeronava care ajunge aici de cand aeroportul international a fost inchis la 4 martie, din cauza atacurilor bandelor criminale, relateaza BBC preluat de Rador Radio Romania.

Pedeapsa incredibila pentru cuțitarul care a transmis live in timp ce a injunghiat un polițist / Agentul l-a iertat!

22:50, 04.04.2024 - Un an și trei luni – asta e pedeapsa primita de un cuțitar extrem de periculos, care a premeditat uciderea unui polițist și a transmis live, pe un site de socializare, cum l-a injunghiat pe un agent aflat la munca, in Secția 9 din Capitala.

Barbatul care si-a ucis fiica vitrega si a ascuns-o in lada unei canapele a fost condamnat la inchisoare

17:26, 03.04.2024 - Barbatul care si-a ucis fiica vitrega si a ascuns-o in lada unei canapele a fost condamnat la inchisoareMagistrații de la Tribunalul București au dat o decizie in cazul lui Marcel Serbuc, criminalul fetei de 12 ani din Capitala, al carei cadavru a fost ascuns in lada unei canapele.Marcel Șerbuc…

Prima executie in Georgia, din ultimii 4 ani: Willie James Pye a fost condamnat la moarte dupa ce și-a violat și ucis fosta iubita

11:15, 21.03.2024 - Statul american Georgia a procedat miercuri la prima sa executie dupa 2020, cea a unui american condamnat in 1996 la pedeapsa capitala pentru rapirea, violarea si uciderea fostei sale partenere, relateaza AFP.

Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica”

20:10, 19.03.2024 - Continue reading Gorghiu: fostul primar condamnat definitiv la Cluj, extradat azi in Romania. ”In acest moment penitenciarul in care va executa pedeapsa nu este o informatie publica” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?