Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul președinte FIFA Joao Havelange, doborât de o infecție bacteriană: Starea sa de sănătate s-a agravat

Publicat:

Starea de sanatate a brazilianului , in varsta de 95 de ani, fost presedinte al FIFA in perioada 1974-1988, s-a agravat, au anuntat, luni, medicii de la spitalul Samaritano, informeaza AFP. a subliniat ca starea lui Havelange este "grava", dupa ce joi fostul conducator respira fara ajutorul aparatelor.

"Pacientul respira cu ajutorul aparatelor si i s-au administrat medicamente pentru a controla tensiunea arteriala. Tratamentul antibiotic intravenos continua si deocamdata nu este prevazuta externarea", a declarat medicul.

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantareața de la noi, nevoita sa se opereze de urgența! A tot amanat intervenția, dar starea ei de sanatate s-a agravat: ”E foarte periculos, mi-am intoxicat corpul cu pastile”

10:50, 30.05.2024 - A amanat cat a putut operația, insa e nevoita sa ajunga pe mana medicilor de urgența. O cantareața de la noi face declarații exclusive dupa ce a fost diagnosticata cu o problema destul de grava și care ii pune viața in pericol. Ce simptome are și cat de pregatita e pentru intervenția care va urma.

Cum te ajuta tratamentele protetice sa-ți imbunatațești starea generala de sanatate

16:55, 28.05.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Multe persoane continua sa creada ca problemele dentare au implicații doar pe plan estetic și ca nu reprezinta o prioritate din punct de vedere al sanatații. Din nefericire, orice dinte lipsa reprezinta factor de risc pentru dezvoltarea a numeroase afecțiuni, motiv…

Ultimele informatii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic: „Sa speram ca o sa ajungem sa isi reia activitatea, sa aiba o viata apropiata de normal

10:51, 13.05.2024 - Medicii de la Spitalul Foisor au pregatit un plan pentru recuperarea lui Florin Piersic. Marele actor are un tonus bun, este optimist si chiar face glume cu personalul medical. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, da asigurari ca nu se pune problema unui transfer la un alt spital.„E in regula,…

Rafila: Starea lui Florin Piersic este stabila in momentul acesta. Nu e vorba de o infecție dobandita in spitale

21:35, 09.05.2024 - Ministrul Sanatații Alexandru Rafila a declarat la Digi24 ca operația lui Florin Piersic este una reușita, actorul fiind internat la ATI in stare stabila. Ministrul a subliniat și ca Florin Piersic nu a dobandit infecția in spital.

Directorul de la Matei Balș, noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Cat de complicate sunt intervențiile la care actorul este supus: „O infecție...”

19:15, 09.05.2024 - Directorul de la Matei Balș a oferit noi detalii despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Iata cat de complicate sunt intervențiile la care marele actor este supus, dar și ce a transmis medicul!

Ultimele informații despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Motivul pentru care a fost transferat la București

08:50, 08.05.2024 - Ultimele informații despre starea de sanatate a lui Florin Piersic Continue reading Ultimele informații despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Motivul pentru care a fost transferat la București at Tabu.

Noi detalii despre actorul Florin Piersic. Medicii au fost nevoiți sa faca anunțul despre starea lui de sanatate

08:35, 03.05.2024 - Pe 29 aprilie s-a aflat ca marele actor Florin Piersic a fost operat de urgența, la Spitalul Militar din Cluj Napoca. Ulterior avea sa fie transferat de pe secția de ortopedia la Terapie Intensiva, și mulți romani și-au dorit sa afle despre starea de sanatate a actorului. In cele din urma, au aparut…

Ultimele vești despre starea de sanatate a indragitului actor clujean Florin Piersic. Spitalul Militar Cluj: „Nu a contractat nicio infectie nosocomiala”

08:20, 03.05.2024 - Spitalul Militar din Cluj-Napoca da asigurari ca Florin Piersic nu a contractat nicio infecție nosocomiala pe timpul internarii, cum se stipula de catre unele surse in presa centrala. Reprezentantii Spitalului Militar din Cluj-Napoca au precizat, joi, ca actorul Florin Piersic nu a contractat vreo…


Ce parere ai despre aceasta stire?