Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul papă Benedict, dispus să depună mărturie într-un proces pentru abuzuri sexuale asupra unor minori

Publicat:

Papa emerit Benedict al XVI-lea s-a declarat dispus sa depuna marturie intr-un proces deschis de un tribunal din sudul Germaniei pentru abuzuri sexuale comise de un preot catolic asupra unor minori, a declarat marti o purtatoare de cuvant a acelei instante, citata de DPA.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Proces fara precedent in istoria germana! Cum raspunde Printul Heinrich al XIII-lea Reuss acuzațiilor ca a complotat impotriva statului

22:10, 21.05.2024 - Printul Heinrich al XIII-lea Reuss, descendentul unei linii aristocratice din estul Germaniei, neaga ca a fost conducatorul unei grupari de presupusi complotisti care sunt judecati incepand de marti cu privire la o rasturnare prin forta armelor a Guvernului, relateaza AFP, conform news.ro.

Audieri incheiate, in procesul penal contra lui Donald Trump, care a refuzat sa depuna marturie

20:56, 21.05.2024 - Donald Trump a refuzat sa depuna marturie in procesul sau penal in care este acuzat ca a platit o starleta de filme X pentru ca aceasta sa ascunda o relatie intima a lor, proces ale carui audieri s-au incheiat marti, transmite AFP.

Echipa nationala de fotbal a Germaniei a dispus sambata seara, in deplasare, scor 2-0, de selecționata Frantei

05:50, 24.03.2024 - Echipa nationala a Germaniei a dispus sambata seara, in deplasare, scor 2-0, de echipa nationala a Frantei, intr-un meci jucat la Lyon, informeaza news.ro. Germanii au deschis scorul prin Florian Wirtz, in secunda a 7-a a meciului de pe Groupama Stadium. Oaspetii au dominat meciul de la Lyon si au…


Ce parere ai despre aceasta stire?