Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul căpitan Francesco Schettino a urcat din nou pe nava "Costa Concordia"

Publicat:

s-a intors astazi pe nava la doi ani dupa ce vasul a naufragiat, iar 32 de oameni si-au pierdut viata. Escortat de politie, fostul capitan si-a pus o vesta de salvare inainte de a urca pe puntea vasului.

Judecatorii, martorii, avocatii si expertii implicati in procesul impotriva fostului capitan , vor urca pe puntea pentru a reconstitui evenimentele din noaptea de 13 ianuarie 2012.

Scettino, care se afla impreuna cu moldoveanca in timpul tragediei, este acuzat de omor din imprudenta, naufragierea…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

A urcat baut la volan și a calcat cu roata peste cap pasagerul cazut din remorca tractorului: Un barbat din Edineț, condamnat

10:26, 10.05.2024 - Un barbat in varsta de 52 de ani a fost condamnat la 6 ani de inchisoare dupa ce a urcat beat la volanul unui tractor, a luat un pasager in remorca, iar dupa ce ultimul a cazut, l-a strivit cu roata remorcii.

Cirstea a coborat pe locul 30. Jaqueline Cristian a urcat un loc, Gabriela Ruse, urcare de 19 locuri

10:15, 22.04.2024 - Sorana Cirstea este in continuare jucatoarea din Romania clasata cel mai bine in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni, potrivit news.roCirstea a coborat un loc si este pe 30, cu 1748 de puncte.

(video) „Va recunoașteți vina?”: Șoferul masinii in care a urcat tanara disparuta din Orhei, adus in fața magistraților

15:45, 19.04.2024 - Soferul mașinii in care a urcat Ana, tanara insarcinata din Orhei, inainte de a disparea, a fost adus in instanța. Judecatorii umeaza sa se expuna asupra aplicarii arestului preventiv.

Un copil de 15 ani din Bihor a urcat la volan și a provocat un accident rutier, cand a fost depașit in trafic

17:50, 15.04.2024 - Un copil de 15 ani din Bihor și prietenul lui de aceeași varsta au ajuns la spital, dupa ce au provocat un accident rutier, pe un drum din Bihor. Adolescentul a pierdut controlul asupra direcției de mers, in momentul in care a fost depașit de un alt șofer. In urma accidentului, polițiștii au deschis…

„A ieșit pozitiv la amfetamina, metamfetamin, ketamin, MDMA și marijuana”: Un șofer a consumat nenumarate droguri, apoi a urcat la volan

11:15, 03.04.2024 - Un șofer de 23 de ani din Chișinau a fost prins drogat la volan. Ieri, in jurul orei 16:00, pe strada Pușkin din capitala, inspectorii de patrulare au stopat pentru verificari șoferul unei Toyota.

Actiunile europene au urcat la un maxim istoric pe bursa de la Londra

07:31, 22.03.2024 - Actiunile europene au inchis joi la un nou maxim istoric, in urma ultimelor decizii de politica monetara luate de Banca Angliei si Banca Nationala Elvetiana, relateaza CNBC. Indicele pan-european Stoxx 600 a urcat cu 0,94% si a depasit recordul stabilit la inceputul acestei luni, pentru a inchide la…

Scene infioratoare in Capitala! S-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a inceput sa loveasca in parbriz și sa o amenințe pe femeie!

13:55, 13.03.2024 - Au fost momente de groaza pentru o femeie, care a ajuns sa se baricadeze, pur și simplu in mașina, pentru a se adaposti de fostul iubit. Barbatul s-a urcat pe capota autoturismului in care se afla femeia și a lovit puternic parbrizul. Scenele provocate de individul furios au fost filmate. Cazul a ajuns…


Ce parere ai despre aceasta stire?