Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fostul baschetbalist Dennis Rodman vorbește despre relația cu Kim Jong-un

Publicat:

Fostul baschetbalist american este unul dintre puținii occidentali care pot vorbi de o prietenie cu liderul nord-coreean -un. De 6 ani merge in Coreea de Nord pentru a juca baschet și a plans atunci cand Trump și Kim s-au intalnit prima oara.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Firea, replica pentru Basescu: 'Se comporta ca un fel de oracol și vorbește in sentințe'

18:41, 01.05.2024 - Gabriela Firea reacționeaza la afirmațiile facute de fostul președinte Traian Basescu despre cursa electorala pentru București. Dupa ce Basescu a declarat ca Piedone nu se va retrage din cursa electorala pentru Primaria Capitalei, ci „va fi mentinut acolo, ca sa-i reduca sansele Gabrielei Firea”, candidata…

Salman Rushdie vorbește despre atacul in urma caruia a fost injunghiat de 12 ori: „Pierderea unui ochi ma intristeaza in fiecare zi”

16:55, 15.04.2024 - Salman Rushdie a povestit pentru BBC ce iși amintește el din atactul de acum doi ani, in cadrul caruia el a fost injunghiat pe scena. Autorul care a caștigat premiul Booker spune ca ochiul sau atarna pe fața ca „un ou ușor fiert” și ca pierderea unui ochi „il intristeaza in fiecare zi.” 

Foștii membri ai administrației Trump sunt printre cei mai vocali oponenți ai reintoarcerii acestuia la Casa Alba

15:20, 05.04.2024 - Fostul secretar al Apararii Mark Esper l-a numit „o amenințare la adresa democrației”. Fostul consilier pentru securitate naționala John Bolton l-a declarat „inapt pentru a fi președinte”. Și fostul vicepreședinte Mike Pence a refuzat sa-l susțina, invocand „diferențe profunde”.

Președintele Romaniei va fi Imparatul Lumii anunța Inteligența Artificiala

19:30, 01.04.2024 - America, Rusia și China au intrat total in trepidație, rade in hohote un oarecine, oarepeunde, acum și aici. Oarecinele are favoriți, monoclu, baston. Sta pe banca-n Cișmigiu și clapacește la telefonul lui mobil. Vorbește cu Trump, cu Macron, cu Putin, cu Xi Jinping, cu Biden, cu Fidel Castro, cu Churchill,…

VIDEO. Oana Radu a rabufnit in online. Artista vorbește despre divorț: “Mi-a luat trei ani sa ies din relația asta”

20:00, 29.03.2024 - La finele anului trecut, Oana Radu declara ca s-a desparțit de Catalin Dobrescu, omul care i-a fost alaturi timp de trei ani. Inițial, artista a dorit sa pastreze tacerea cu privire la motivele respective, dar acum a cedat. Aceasta s-a “spovedit” in online și a decis sa spuna povestea cap coada. In…

Alerta mondiala – Coreea de Nord se pregatește de razboi: Kim Jong-un a dat ordinul (FOTO)

10:30, 16.03.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong-un a supravegheat exercitii militare cu fiica sa la care au participat parasutisti din tara si a cerut sa se faca pregatiri complete pentru razboi, a relatat sambata presa de stat locala, citata de EFE. Kim "a subliniat necesitatea ca tot personalul militar sa se inarmeze…

Liderul AUR, George Simion, in SUA: „Romanii isi vand votul pe 100 $”

16:20, 01.03.2024 - Declarații delirante facute de președintele AUR, George Simion, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat unei jurnaliste pro-Trump in timpul vizitei sale in America. El a afirmat ca romanii iși vand votul cu 100 de dolari.

Daca ajunge presedintele Americii, Trump va imparți Europa cu Putin

20:05, 11.02.2024 - Ultima declaratie a lui Trump il da de gol. Daca ajunge din nou la Casa Alba, va imparti Europa in doua sfere de influenta cu Putin, contra unor avantaje uriase pentru America constand in bani si bogatii naturale.


Ce parere ai despre aceasta stire?