Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, noi declarații despre starea lui de sănătate: ”Inima și-a reluat toate funcțiile!”

Publicat:

Starea de sanatate a lui este in continuare grava, iar iși dorește sa-l transfere la un spital din strainatate. Niciun medic, insa, nu-și asuma acest lucru. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Irinel Columbeanu, noi declarații despre fosta soție: „Nu o mai cheama Monica Columbeanu”

14:10, 08.06.2024 - In cadrul emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, fostul milionar de la Izvorani Irinel Columbeanu a facut declarații despre fosta sa soție, Monica Gabor, dar și despre relația pe care o are cu fiica sa, Irina.

Florin Piersic, noi declarații de pe patul de spital. Care este starea de sanatate a indragitului actor clujean: „ Sunt foarte bine tratat”

11:26, 19.05.2024 - Florin Piersic, in varsta de 88 de ani, a facut noi declarații despre starea sa de sanatate. Actorul a fost reevaluat cardiologic vineri, fiind monitorizat in continuare.Acesta a anunțat ca a inceput recuperarea și așteapta cu nerabdare sa se faca bine, pentru a putea urca iar pe scena.„Sunt la recuperare,…

Florin Piersic, primele declarații de pe patul de spital! Ce ganduri a transmis marele actor: "Mai am de spus multe povești..." 

19:36, 13.05.2024 - Starea de sanatate a lui Florin Piersic este tot mai buna de la o zi la alta. Recent, marele actor a transmis un mesaj de pe patul de spital. A ținut sa mulțumeasca in primul rand cadrelor medicale care s-au ocupat de problemele lui de sanatate, dar și celor care i-au fost alaturi cu gandul și s-au…

Florin Piersic, transferat la București, dupa operația la inima. In ce spital va fi internat indragitul actor

22:00, 07.05.2024 - Informații de ultima ora despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Marele acor este transferat la București, cu ajutorul unui avion SMURD. Acesta era internat la Cluj și medicii spuneau ca starea lui de sanatate este stabila, dar se pare ca situația este foarte fragila. Florin Piersic, transferat…

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic, declarații de ultima ora despre starea de sanatate a marelui actor

17:06, 07.05.2024 - Actorul Florin Piersic este intr-o stare buna, internat la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu" din Cluj-Napoca, dupa ce duminica a suferit o interventie de extragere a sondelor unui stimulator cardiac pe care il avea.

Alina Sorescu, primele declarații dupa ce s-a speculat ca Alexandru Ciucu și-ar fi ținut ascunsa amanta 11 ani. De ce designerul o considera vinovata pe fosta soție

00:15, 20.04.2024 - In urma cu o zi, au aparut primele zvonuri despre posibila relație pe care Alexandru Ciucu ar fi avut-o cu o alta femeie in timpul casniciei cu Alina Sorescu. S-a speculat inclusiv faptul ca ar fi reușit sa iși țina amanta departe de ochii curioșilor 11 ani. Cum a comentat aceasta situație Alina Sorescu.

Noul mesaj al Liviei, fosta soție a lui Catalin Bordea: „Platim pentru orice. Tot ce conteaza e daca merita sau nu”. Are o relație cu Spike

13:55, 14.04.2024 - Livia, fosta soție a lui Catalin Bordea, a avut un nou mesaj in mediul online. O lunga perioada de timp ea s-a ferit sa apara public sau sa comenteze despre divorțul de comediant, și-a trait departe de ochii curioșilor povestea de iubire cu cantarețul Spike. La aproape un an de la divorțul de Catalin…

La ce condamnare se așteapta Dana Badea, in procesul in care este judecata! Fosta ispita marturisește ca a avut ghinion. Declarații exclusive!

22:50, 04.04.2024 - Dana Badea face declarații exclusive despre procesul in care este cercetata impreuna cu partenerul sau, Alin Borcan. Fosta ispita vorbește despre condamnarea pe care o așteapta, dar și despre lecțiile pe care le-au invațat din aceasta intamplare nefericita.


Ce parere ai despre aceasta stire?