Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a unui fotbalist celebru face dezvăluiri incredibile: ”M-am săturat să ascund cine ești cu adevărat”

Publicat:

Un jucator al lui PSG are mari probleme in viața personala. Fosta sa iubita și mama unuia dintre cei trei copii ai sai aduce acuzații grave la adresa lui .

Jese și Aurah s-au desparțit in urma cu cateva luni și de atunci exista un adevarat razboi intre cei doi. Aurah l-a acuzat pe jucatorul imprumutat de PSG la Stoke ca nu o mai susține financiar deloc, potrivit digisport.ro.
 
Tanara susține ca nu poate sa se angajeze pentru ca e nevoita sa stea 24 de ore din 24 alaturi de Nyan.

"M-am saturat sa ascund cine ești cu adevarat și prin ce ne faci sa trecem…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Acces Direct. Fosta iubita a lui Madalin, baiatul mort in accidentul din Olt, dezvaluiri despre ziua tragediei! Detalii despre relație: „Nu m-a prins cu nimeni” / VIDEO

20:15, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Madalin a facut dezvaluiri despre ziua tragediei. Ce detalii a oferit tanara despre relația pe care au avut-o. Ea susține ca tanarul nu a prins-o cu nimeni inainte de accidentul in care a murit.

Mirel, criminalul care a ucis-o pe Andreea in Timișoara, ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita. Apropiații lui, dezvaluiri terifiante: ”Era proprietatea lui”

10:36, 28.03.2024 - Au aparut informații halucinante despre criminalul din Timișoara! Mirel ar fi fost agresiv și cu fosta lui iubita, fața de care ar fi avut un comportament care a speriat-o. Apropiații criminalului care a ucis-o pe Andreea au facut dezvaluiri ingrozitoare.

Vedeta Antena 1 care iubește din nou. A fost și la Survivor! Prima imagine incendiara cu iubita, nu se mai ascund FOTO

14:40, 27.03.2024 - Andi Constantin nu mai este singur și și-a gasit fericirea in brațele unei celebre influencerițe. Fosta ispita de la Insula iubirii traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Catalina, cunoscuta in mediul online drept Hype Fox. Deși sunt impreuna de cateva luni, cei doi și-au asumat relația…

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Dezvaluiri incredibile din culisele fotbalului romanesc! A rupt tacerea și a rabufnit in direct: „Nu dai bani, iți distrug afacerea! Dai bani, ai catușe!”

14:06, 04.03.2024 - Adrian Porumboiu (73 de ani) a fost patronul celor de la FC Vaslui, formație cu care n-a reușit sa caștige niciun trofeu in fotbalul romanesc. Dupa titlul ratat in 2012, atunci cand fostul arbitru internațional a decis sa renunțe la fotbal Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” poate fi urmarita pe site-ul www.GSP.…

Un fost fotbalist și model și-a primit condamnarea dupa ce a omorat-o salbatic pe fosta sa iubita cu ciocanul!

17:45, 13.02.2024 - Giovanni Padovani (28 de ani), ce a evoluat ultima oara in 2022 in Serie D, pentru Sancataldese, iși va trai restul zilelor in inchisoare, dupa ce a ucis-o intr-un mod barbar pe Alessandra Matteuzzi (56 de ani)! A lovit-o salbatic cu ciocanul și pumnii, apoi cu bata de baseball și banca din gradina!.…

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?