Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fosta iubită a lui Costin Mărculescu RUPE TĂCEREA: Actorul consuma alcool și îl combina cu pastile de depresie și anxietate

Publicat:

Fosta iubita a lui face noi dezvaluiri despre obiceiurile pe care actorul le avea și care este posibil sa ii fi adus sfarșitul. Marculescu a fost gasut mort, in cada, aseara. Unii vecini susțin ca acesta era deprimat, insa exclud ipoteza unei sinucideri. Ramane ca legiștii sa faca

"El se simțea rau și cand era cu mine, avand in vedere ca eu il știu cel mai bine. Stateam mereu cu el, nu pleca niciunde fara mine. Avea probleme cu inima și facea atacuri de panica, chemam salvarea, ii dadea pastile. Se plangea la mine de trecutul lui, avea și depresie.

Citește și: ALERTA…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Meditația, leac pentru anxietate și depresie

06:05, 18.04.2024 - Intr-o ședința tipica de meditație de tip mindfulness, participanții stau așezați pe podea, cu ochii inchiși, cu spatele drept și cu picioarele incrucișate, avand corpul poziționat in așa fel incat sa le faciliteze experiențele introspective. 

Cu cine l-a inlocuit Madalina pe Nicolae Guța! Fosta iubita, cunoscuta și ”Beyonce de Romania” a uitat de manelist! / FOTO

21:15, 29.03.2024 - Liviu Guța și Madalina au trait o frumoasa poveste de dragoste, iar ea i-a calcat pe urme manelistului. Insa, relația lor a luat sfarșit, iar acum se pare ca cea numita ”Beyonce de Romania” are un nou iubit! Iata cu cine l-a inlocuit pe Nicolae Guța!

Irinel Columbeanu, despre fosta iubita: „Aș vrea sa o invit in alte locuri pe Oana, nu unde stau eu acum”

22:00, 26.03.2024 - Printre femeile care au trecut prin viața lui Irinel Columbeanu se numara și Oana Cojocaru, o bruneta mai tanara decat el cu 40 de ani, alaturi de care fostul milionar de la Izvorani s-a afișat de multe ori la evenimente mondene și la shopping, potrivit Click!.

Gelos, prins cu un cuțit, dupa ce a incercat sa intre peste fosta iubita

16:50, 05.03.2024 - Un tanar de 20 de ani a fost prins cu un cuțit dupa ce a incercat sa intre peste fosta iubita, intr-un imobil din Cluj-Napoca. Individul a lovit ușa casei cu cuțitul, dar vazand ca nu i se deschide, s-a taiat pe braț.

A trecut dau nu Babs peste desparțirea de Dorian Popa?! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați: ”Dezamagirea care...” / FOTO

18:10, 03.03.2024 - Dupa cateva luni de la separare, Claudia Iosif a dezvaluit daca mai sufera sau nu din cauza desparțirii de Dorian Popa! Fosta iubita a vloggerului a raspuns celei mai mari curiozitați, iar mesajul ei i-a pus pe fani pe ganduri. Ce s-ar fi intamplat, de fapt, intre cei doi.

Pedeapsa primita de un barbat care i-a ucis pe fosta sa iubita și noul ei partener. Criminalul a chemat vecinii sa vada cadavrele

17:25, 01.03.2024 - Un barbat din Marea Britanie care, intr-un atac „feroce și nemilos", și-a injunghiat mortal fosta partenera, l-a ucis pe barbatul cu care aceasta se intalnea și a violat o femeie aflata in locuința in care a avut loc masacrul a fost condamnat la inchisoare pe viața.

Adevaratul motiv al desparțirii dintre Lele și fosta lui iubita! Lorena a spus lucrurilor pe nume, dupa ce s-a zvonit ca ar fi fost parasita pentru Andra Volos: ”A luat-o pe…” / FOTO

14:15, 23.02.2024 - Fosta iubita a lui Lele a elucidat misterul desparțirii dintre cei doi. S-a zvonit ca Lorena ar fi fost parasita pentru Andra Volos, iar acum tanara a decis sa spuna adevarul despre motivul care a dus la separare. Iata ce s-a intamplat intre cei doi!


Ce parere ai despre aceasta stire?