Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fost șef al spionajului sud-coreean, arestat pentru discreditarea de opozanți ai regimului conservator

Publicat:

Un fost inalt responsabil al spionajului sud-coreean a fost arestat marti sub acuzatia ca a pus la cale o campanie de discreditare a celor care se opuneau fostelor guverne conservatoare, informeaza AFP, scrie agerpres.ro. 
Choo Myeong-Ho, fost director de departament in cadrul serviciilor de informatii (NIS) ale Coreei de Sud, este suspectat de a fi orchestrat o serie de operatiuni menite sa supravegheze si sa denigreze personalitati de prim rang si celebritati critice fata de fostul presedinte Lee Myung-Bak si sefa de stat deja destituita Park Geun-Hye. 

Choo a fost plasat in…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asistentul europarlamentar suspectat ca spiona pentru China a fost arestat. El ar fi spionat inclusiv opozanți chinezi

11:25, 24.04.2024 - Un asistent al eurodeputatului de extrema dreapta Maximilian Krah a fost plasat in arest pentru spionaj in favoarea Chinei, a anuntat miercuri Biroul procurorului public federal de la Karlsruhe (Parchetul german).

Un barbat din Galați a fost arestat preventiv, dupa ce ar fi incendiat patru case pe care le jefuise inainte

16:10, 21.03.2024 - Un barbat din Galați a fost arestat preventiv sub acuzația de furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu. Individul ar fi furat mai multe bunuri din patru case ale caror proprietari erau plecați din țara, scrie Agerpres. Ca sa-și ascunda urmele, barbatul a dat foc apoi locuințelor.

Tanarul care a dat foc casei parinților a fost arestat preventiv. Unde se ascundea

16:11, 12.03.2024 - Barbatul de 27 de ani din Vaslui și-a pierdut cumpatul, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu parinții sai. Intr-un moment de ratacire a stropit mai multe lucruri din casa cu combustibil și le-a dat foc, apoi a fugit.

Un sud-coreean a fost arestat in Rusia pentru spionaj

18:26, 11.03.2024 - Autoritatile ruse au arestat si plasat in detentie un cetatean sud-coreean pe care-l acuza de spionaj in favoarea unor servicii secrete straine, potrivit unei surse din cadrul fortelor de ordine ruse citate de agentia TASS, preluata de AFP.

Un tanar de 19 ani din Braila a fost arestat pentru proxenetism prin metoda „loverboy”

14:06, 08.03.2024 - Un tanar de 19 ani din Braila a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru proxenetism, informeaza vineri Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ). Conform sursei citate, tanarul a fost retinut joi de la Serviciul de Investigatii Criminale, el fiind acuzat ca a determinat o femeie,…

Cum arata baiatul lui Kim Jong Un: de ce dictatorul nord coreean il ține departe de ochii lumii

17:30, 24.02.2024 - Kim Jong Un, liderul Coreei de Nord, are un fiu, dar acesta este ținut departe de ochii lumii din cauza aspectului sau fizic "neatractiv", afirma un fost șef al serviciului de informații din Coreea de Sud.

Vladimir Putin, cadou special pentru Kim Jong Un! Ce surpriza i-a facut președintele rus liderului nord-coreean: „Este o demonstrație clara...”

10:40, 20.02.2024 - Vladimir Putin i-a facut un cadou special lui Kim Jong Un! Ce surpriza i-a facut președintele rus liderului. Aceasta gest este considerat un nou pas in consolidarea relațiilor intre cele doua țari, insa ridica semne de intrebare in ceea ce privește respectarea sancțiunilor impuse de Națiunile Unite…


Ce parere ai despre aceasta stire?