Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Formula 1: Campionul mondial „omoară” suspansul - Dublă RedBull la Miami

Publicat:

Plecat de pe locul 9 in cursa, a aratat inca o data ca este din alta liga pentru concurența, campionul mondial en-titre caștigand de Formula 1 din SUA. RedBull a reușit dubla pe circuitul stradal de la Miami, in timp ce podiumul a fost completat de veteranul .

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Max Verstappen, de neoprit! Olandezul s-a impus in Marele Premiu al Chinei

16:20, 21.04.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Chinei, desfașurat duminica la Shanghai, a cincea etapa a Campionatului mondial de Formula 1. Campionul mondial en titre a plecat din pole-position și a reușit sa termine pe primul loc, devansandu-i pe britanicul Lando Norris (McLaren-Mercedes)…

Formula 1: Max Verstappen nu a prins podiumul in calificarile cursei sprint de la MP al Chinei

11:25, 19.04.2024 - Max Verstappen (campionul mondial en-titre) va pleca de pe locul 4 in prima sursa sprint a sezonului, cea contand pentru Marele Premiu al Chinei. Cel mai bun timp a fost stabilit de Lando Norris (McLaren), englezul fiind urmat de Lewis Hamilton (Mercedes) și Fernando Alonso (Aston Martin).

Formula 1: Dubla RedBull in MP al Japoniei - Cursa dezamagitoare pentru Hamilton la Suzuka

10:05, 07.04.2024 - Nu a fost loc de surprize, iar monoposturile RedBull au ocupat duminica primele doua locuri in Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei. Max Verstappen s-a impus la Suzuka, campionul mondial fiind urmat de coechipierul Sergio Perez.

Max Verstappen, lider in Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei

09:30, 07.04.2024 - Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Japoniei a inceput duminica, de la ora 07:45, și este transmisa liveTEXT de catre GSP.ro și la TV de catre Antena 3 CNN. Campionul mondial Max Verstappen a plecat din pole – position, fiind urmat de catre coechipierul sau de la Red Bull, Sergio Perez. Oscar Piastri,…

Formula 1: Max Verstappen, cel mai rapid in primul antrenament de la Jeddah

16:50, 07.03.2024 - Joi au debutat antrenamentele contand pentru Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite, iar cel mai rapid a fost campionul en-titre Max Verstappen. Acesta a fost urmat de Fernando Alonso și Sergio Perez.

Max Verstappen triumfa in Marele Premiu al Bahrainului și iși ia un start perfect in sezonul 2024 de Formula 1

19:11, 02.03.2024 - Pilotul olandez Max Verstappen (Red Bull) a castigat Marele Premiu al Bahrainului, prima cursa a sezonului 2024 din Campionatul Mondial de Formula 1, desfasurata sambata pe circuitul de la Sakhir. Campionul mondial en titre, plecat din pole position, a dominat cursa de la un capat la altul, obtinand…


Ce parere ai despre aceasta stire?