Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Forest Whitaker a încheiat un acord de colaborare cu Netflix pentru un film bazat pe romanul 'Hello, Universe'

Publicat:

, premiat cu Oscar in 2007, a incheiat un acord de colaborare cu Netflix pentru un film bazat pe romanul „Hello, Universe”, semnat de si recompensat in 2018 cu premiul Newbery, potrivit news.ro.

Dramaturgul si scenaristul („”) va fi cel care adapteaza romanul.

Whitaker si („”) de la vor fi producatori.

Citește și: Eroare de calcul la Eurovision - , clasata ultima in concurs, a primit un scor mai mic dupa reevaluare

Povestea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat si o femeie au incendiat un Coran la Malmo, inaintea inceperii saptamanii Eurovision

08:10, 04.05.2024 - Un barbat si o femeie au dat foc vineri unei copii a Coranului in orasul suedez Malmo, cu o zi inainte sa inceapa festivitatile legate de cunoscutul concurs muzical Eurovision, informeaza dpa.

Doi soti din Marea Britanie au divorțat din greșeala! Cum a facut o eroare majora un angajat al firmei de avocatura

10:41, 16.04.2024 - Un caz neașteptat s-a petrecut in Marea Britanie! Doi soți au divorțat din greșeala. Un angajat al firmei de avocatura a facut o eroare majora. Iata cum s-a ajuns in aceasta situație complicata!

Israelul dezvaluie cantecul pentru Eurovision dupa saptamani de dispute pe marginea variantei anterioare VIDEO

16:40, 11.03.2024 - Israelul și-a prezentat versiunea revizuita a cantecului cu care va participa la concursul Eurovision, dupa ce versiunea originala a fost respinsa din cauza unor accente politice, potrivit BBC News.

Cine ia biletul la Malmo Arena: Ore numarate pentru a decide cine va reprezenta Moldova la Eurovision

12:15, 17.02.2024 - Astazi, vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision. In finala vor fi prezentate cele 11 piese calificate in competiție, in ordinea stabilita prin tragere la sorți pe 17 ianuarie 2024.

Volodimir Zelenski merge la Paris vineri pentru a semna un tratat de securitate bilateral Ucraina-Franța

12:35, 15.02.2024 - Acordul vine in urma promisiunilor facute de aliații occidentali la summitul NATO de la Vilnius din iulie 2023, scrie Politico. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge la Paris, vineri, pentru a semna un un tratat bilateral de securitate cu Franța, a anunțat joi Palatul Elysee.„Intr-un moment…

VIDEO. Israelul ar trebui sagandeasca inainte de a acționa in Rafah, spune Cameron din Marea Britanie

18:50, 12.02.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, a declarat luni, 12 februarie, ca Israelul ar trebui sa se opreasca și sa se gandeasca serios inainte de a intreprinde noi acțiuni in Rafah, dupa loviturile aeriene asupra orașului din sudul Fașiei Gaza, care este ultimul refugiu pentru aproximativ un milion…

Sfirșitul legaturii: Poșta Rusiei a suspendat livrarile terestre in Europa

15:41, 08.02.2024 - Poșta Ruiei a suspendat pentru doua luni livrarea de colete prin intermediul transportului rutier și feroviar in 24 de țari europene. Acest lucru este menționat in anunțul publicat al companiei. Livrarea aeriana continua sa funcționeze ca de obicei, se arata in comunicat. Coletele nu se livreaza temporar…

Printul Harry se intoarce marti in Regatul Unit

13:40, 06.02.2024 - Prințul Harry urmeaza sa revina in Marea Britanie in cursul zilei de marți, a relatat cotidianul The Sun, inaintea unei intrevederi cu tatal sau, regele Charles, care a fost diagnosticat cu cancer, a transmis Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?