Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Foloseste sfarsitul de saptamana sa inveti limba germana!

Publicat:


Știi sa spui “Hallo” și “Wie geht’s”? Poate chiar și un “” și “Ich heise…, Wie heist du?” Daca insa vrei sa porți purta un dialog in limba germana e nevoie de mai mult de atat! Ai timp doar in weekend? Nu-i nimic, la Centrul Cultural German Timișoara avem ceva și pentru tine: cursul INTENSIV din weekend!

Cursul nostru intensiv pentru incepatori care dețin deja cunoștințe minime de limba germana de nivel A1.2 cuprinde:

1 intalnire a cate 4 ore (5 UD*) sambata și 1 intalnire a cate 4 ore (5 UD*) duminica,…

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces gratuit la MoBU 2024 - a doua editie a celui mai mare targ de arta contemporana din Europa Centrala și de Est

23:50, 30.05.2024 - MoBU, cel mai mare targ de arta contemporana din Europa Centrala și de Est, iși deschide porțile, pe 29 mai, pentru o noua ediție record ce se va desfașura la Romexpo, in Pavilionul Central, intr-un spațiu circular de 22 000 de metri patrați in care vor expune aproximativ 200 de artiști .

Biletele pentru meciurile nationalei cu Bulgaria si Liechtenstein, disponibile online de vineri. Copiii cu varsta sub 14 ani au acces gratuit

13:35, 17.05.2024 - Nationala Romaniei va mai disputa doua partide de pregatire inaintea participarii la Campionatul European din Germania, cu Bulgaria si cu Liechtenstein, ambele pe stadionul Steaua din Bucuresti.Meciul Romania – Bulgaria va avea loc marti, 4 iunie, de la ora 21:30.

Cainele-ghid pentru persoanele cu handicap are acces gratuit in spatiile publice. Legea a fost promulgata

14:10, 14.05.2024 - Cainele-ghid care insoteste persoana cu handicap grav are acces liber si gratuit in toate locurile publice, inclusiv in locatiile in care se asigura servicii publice si in mijloacele de transport in comun, inclusiv in taxiuri si in mijloacele auto de transport alternativ.

Cum sa-ți maximizezi șansele de caștig la cazinourile din Germania?

13:56, 19.04.2024 - Este cunoscut faptul ca in Germania, exista foarte mulți pasionați ai jocurilor de noroc. Tot mai multe persoane din aceasta țara aleg sa-și petreaca timpul liber la diferite cazinouri stradale sau la cazinourile online. Daca și tu te afli in Germania și vrei sa știi cum poți profita la maxim de aceste…

„Tacticile lor s-au schimbat”. Cum incearca Rusia sa distruga rețeaua energetica a Ucrainei

11:25, 15.04.2024 - In ultimele doua ierni, Ucraina a rezistat unor valuri de atacuri aeriene rusești care urmareau sa-i distruga infrastructura energetica, sa-i cufunde cetațenii in intuneric și sa foloseasca temperaturile inghețate ca arma de razboi, relateaza CNN.Ucraina a supraviețuit atacului datorita sistemelor de…

Cazare la Ranca cu acces la piscina și sauna, totul gratuit pentru voluntarii care vin sa strange deșeurile din paduri

18:50, 12.04.2024 - Zeci de voluntari vor participa in weekendul 13-14 aprilie 2024, la o acțiune de strangere a deșeurilor din padurile din zona montana Ranca din județul Gorj, atrași de oferta inedita facuta de catre proprietarul unei unitați de cazare.

Alerta: Avioanele AWACS ale NATO survoleaza Romania – EXCLUSIV

15:10, 25.03.2024 - In contextul bombardamentelor intense efectuate in ultimele zile la Kiev de armata rusa, Alianta Nord – Atlantica a decis suvolarea teritoriului Romaniei de catre avioane AWACS (Airborne Warning and Control System), care fac parte din așa numita Forța Aeropurtata a NATO de Avertizare Timpurie și Control…

(foto) Cei mai buni la engleza și germana: Cine sunt elevii caștigatori la Olimpiada Republicana de Limbi straine

21:30, 11.03.2024 - Premianții Olimpiadei Republicane la Limbi straine: Limba engleza și Limba germana, au fost anunțați in cadrul unui eveniment festiv care a avut loc duminica, 10 martie, la Liceul Teoretic „Mihail Kogalniceanu” din Chișinau, anunța MEC.


Ce parere ai despre aceasta stire?