Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FOCILE TERIBILE ale RUSIEI. Ce demonstraţie ULUITOARE au făcut “TRUPELE SPECIALE” siberiene | VIDEO

Publicat:

Un parc acvatic a oferit un spectacol patriotic iesit din comun Un parc acvatic din orasul siberian Irkutsk le-a oferit vizitatorilor, sambata, un spectacol patriotic iesit din comun, cu ocazia sarbatoririi a 70-a de ani de la sfarsitul celui de-.

Doua foci au fost, astfel, înarmate cu mitraliere de jucarie si au purtat berete ale trupelor speciale rusesti, conform publicatiei .

Focile au tras cu pistoale cu apa, au salutat militareste si au facut tumbe cu armele de asalt.

Filmuletul de mai jos este uluitor si amuzant:

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fortele speciale au ucis mai multi detinuti care luasera ostatici intr-un arest din Rusia

17:31, 16.06.2024 - Mai multi detinuti dintr-un centru de arest preventiv din Rostov, in sudul Rusiei, care luasera duminica ostatici doi angajati, au fost ucisi de fortele speciale, transmite Reuters, care preia de la agentia de presa rusa Interfax.

Ministrul polonez de Externe face apel la reinarmarea pe termen lung a Europei: „O schimbare in materie de securitate”

09:41, 25.05.2024 - O reinarmare a Europei pe termen lung, in care Marea Britanie poate juca cel mai important rol posibil, este necesara pentru a invinge ambițiile imperialiste ale Rusiei, a susținut ministrul polonez de Externe, relateaza The Guardian.

Rusia desfasoara exerciții cu arme nucleare tactice la granita cu Ucraina. Sunt „un avertisment pentru Occident”, transmite Kremlinul

23:26, 21.05.2024 - Forțele ruse au inceput exerciții militare in apropierea Ucrainei, cu arme nucleare tactice, ca raspuns la ceea ce Moscova considera amenințari din partea oficialilor occidentali privind o implicare sporita in razboiul din Ucraina, relateaza The Guardian.Vladimir Putin a ordonat aceste exerciții la…

NATO se pregatește de invazia Rusiei: are loc cel mai mare exercițiu militar de aproape 40 de ani, cu 90.000 de oameni (VIDEO)

20:01, 30.04.2024 - Romania participa cu 2.300 de militari si 220 de mijloace tehnice la un exercitiu multinational organizat, in luna mai, de Comandamentul Fortelor Terestre ale SUA in Europa si Africa. SWIFT RESPONSE 24 presupune recuperarea unei baze militare ocupate, fiind una dintre cele mai mari operatiuni de desant…

In Germania are loc cel mai mare proces de inalta tradare de dupa Al Doilea Razboi Mondial. Puciștii „Reichsburger” sunt judecați

17:35, 29.04.2024 - Noua germani sunt judecați, incepand de azi, intr-un proces in care sunt acuzați ca au incercat sa rastoarne guvernul legitim al Germaniei pentru al inlocui cu un regim monarhic autoritar care ar fi urmat sa fie condus de un afacerist „pseudo-aristocrat”, relateaza The Guardian.

Demonstratie de forta la frontiera dintre Polonia si Lituania. NATO amintește Rusiei ca faimosul Coridor Suwalki ramane sub protecție

15:00, 27.04.2024 - NATO a incheiat exercitiul militar "Brave Griffin" la frontiera dintre Polonia si Lituania, privind securizarea faimosului Coridor Suwalki, o fasie de teren lunga de 85 de kilometri care corespunde frontierei lituaniano-poloneze, care se afla la 65 de kilometri de enclava rusa Kaliningrad, in bataia…

Polonez arestat pentru spionaj in favoarea Rusiei. Complot de asasinare a președintelui Zelenski, dejucat

10:06, 19.04.2024 - Un cetațean al Poloniei a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi participat la un complot al serviciilor secrete rusești de asasinare a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski, potrivit procurorilor din Varșovia și Kiev, relateaza The Guardian.

Putin sugereaza ca Ucraina a fost implicata in atacul terorist de la Moscova: „E parte a atacurilor regimului de la Kiev asupra Rusiei”

21:50, 25.03.2024 - Vladimir Putin a declarat ca atacul terorist de la Moscova, in care au murit 143 de persoane, face „parte din atacurile regimului de la Kiev indreptate asupra Rusiei”, informeaza Reuters, preluata de The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?