Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FMI, vești proaste pentru Europa: ritmul lent al vaccinării afectează serios economia

Publicat:

este pe cale sa revina la nivelul anterior crizei in 2022, a anuntat miercuri FMI, precizand ca estimarile sale depind de campania de vaccinare impotriva Covid-19, transmite CNBC.

In ultimele saptamani, tarile europene au fost nevoite sa introduca noi restrictii, sau sa intareasca masurile anterioare de sanatate publica, pe masura ce infectiile cu Covid-19 au crescut, informeaza News.ro.

Acest lucru a dus la o revizuire in scadere de 0,2 puncte procentuale a prognozei de crestere a FMI pentru acest an, care se ridica in prezent la 4,5%.

"Presupunand ca…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Credem ca acum ne este greu cu banii? Economistul care a prevazut criza din 2008 vine cu vesti si mai proaste decat in urma cu 16 ani

10:25, 08.05.2024 - Cele doua mari conflicte armate de la nivel mondial, din Ucraina si Israel, au provocat crize financiare aproape fara precedent. Reperul este anul 2008. Economistii sustin ca n-am ajuns inca intr-o faza similara, dar nici nu suntem departe. Un renumit economist, David Rosenberg, care a prezis ultima…

George Simion, dupa gafa facuta de Ciolacu la Timișoara: Toti ar trebui sa fim mandri de originile noastre. Nu e nicio rusine sa recunosti ceea ce esti cu adevarat!”

18:00, 27.04.2024 - „Noi, romanii, suntem cunoscuti pentru ca luptam pentru libertate. De aceea in 1989 am avut Revolutia noastra, iar, cu doi ani in urma, eram ultima tara din Europa care lupta impotriva infamului certificat verde Covid 19 la locul de munca. N-a fost o lupta usoara. Romania ramane inca una dintre cele…

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Economia Europei este atacata din toate parțile: Dupa șocul lui Putin, acum este randul lui Xi. Trump amenința ca va da ultima lovitura

07:05, 01.04.2024 - Europa nu s-a remarcat niciodata prin dinamism, dar in prezent arata ca stagneaza din toate punctele de vedere. Dupa criza energetica declanșata de Rusia, Europa are acum de-a face cu explozia de importuri ieftine din China, iar in mai puțin de un an, Donald Trump s-ar putea intoarce la Casa Alba, de…

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Vești proaste pentru cei care iubesc vacanțele. Din vara, prețurile biletelor de avion vor crește

09:50, 26.02.2024 - Vara nu vine cu vești deloc bune pentru cei care obișnuiesc sa zboare frecvent cu avionul și nu numai. Din vara, biletele de avion se vor scumpi. Iata care este avertismentul uneia dintre cele mai mari companii aeriene din Europa.

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).


Ce parere ai despre aceasta stire?