Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Florin Salam nu mai are scăpare. Ce a putut să facă acum de frica Duduienilor: este absolut șocant

Publicat:

se pare ca nu mai scapa de probleme, parca ar fi fost blestemat de . Implicat deja intr-un proces impotriva acestora, manelistului i-a cam intrat firca in oase in ultima vreme. nu mai are scapare este Implicat in scandalul și dosarul penal al șantajarilor unor maneliști, in care […] The post nu mai are scapare. Ce a putut sa faca acum de frica Duduienilor: este absolut șocant appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

GEST ȘOCANT facut de Ion Țiriac, la 87 DE ANI! Și-a donat abolut toți banii: Nu mai am absolut nimic! Cui a donat averea de 2 miliarde de euro!

12:10, 23.03.2024 - Ajuns la o venerabila varsta, Ion Țiriac a decis sa și doneze toata averea, pentru a evita ca moștenitorii sa se certe pe bani.CITEȘTE AICI DECLARAȚIILE ULUITOARE ALE OMULUI DE AFACERI!

"Surpriza" descoperita de o tanara din Cluj in mancare chinezeasca comandata. Sanatate i-ar fi putut fi pusa in pericol: caz șocant

10:15, 20.03.2024 - De o astfel de "surpriza" a avut parte o tanara din Cluj, care a postat in mediul online peste ce a dat atunci cand a deschis cutia de mancare comandata de la un restaurant chinezesc, relateaza Ziare.com.Tanara a avut ghinionul de a gasi un șurub, iar daca ar fi fost inghițit aceasta ar fi putut suferi…

Ce spune Sorinel Copilul de Aur despre scandalul in care este implicat Florin Salam. Manelistul i-a sarit in aparare: ”Sa fereasca Dumnezeu”

15:10, 16.03.2024 - Sorinel Copilul de Aur a intervenit in scandalul inncare este implicat Florin Salam! Colegii de breasla au sarit in apararea manelitului, știind prin cateva probleme a trecut in ultima perioada. Iata ce spune Sorinel Copilul de Aur despre ceea ce s-a intamplat, cand Florin Salam a fost acuzat de inșelatorie.

Florin Salam a fost reținut de poliție! Regele Manelelor este implicat intr-un dosar de inșelaciune

09:35, 08.02.2024 - Informații de ultim moment! Florin Salam a fost reținut de poliție, joi dimineața. Dupa ce a fost acuzat de inșelaciune, polițiștii au luat masuri in cazul manelistului. Iata de unde a pornit totul și cum a reacționat, Florin Salam in acest caz, pana acum.

Xtra Night Show. Noi informații din dosarul in care Florin Salam este implicat, dupa ce ar fi lovit o tanara de 23 de ani intr-o camera de hotel: „A fost ceva planuit” / VIDEO

22:25, 02.02.2024 - Au aparut noi informații din dosarul in care Florin Salam este implicat, dupa ce ar fi lovit o tanara de 23 de ani intr-o camera de hotel. iata ce noi declarații a facut avocata manelistului, Bianca Comanicescu, in cadrul unui interviu pentru Xtra Night Show!

Ce au putut sa pațeasca doi chiriași din Cluj, dupa ce au semnat contractul de inchiriere al apartamentului: „Tremuram de frica”

13:20, 27.01.2024 - Doi tineri din Cluj, care s-au mutat in chirie intr-un apartament cu 3 camere, au povestit ce li s-a intamplat imediat dupa ce au semnat contractul de inchiriere. Proprietarii le-au spus un amanunt foarte important abia dupa ce au platit chiria și garanția.

Roxana Dobre, mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi: „Prin ce am trecut...” / FOTO

10:00, 27.01.2024 - Roxana Dobre a transmis un mesaj dupa scandalul in care este implicat Florin Salam. Soția manelistului ii este alaturi și nu considera ca partenerul ei de viața a greșit cu ceva. Iata ce a postat soția artistului pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?