Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Flight Refund: România, pe locul patru în Europa Centrală şi de Est la anularea sau întârzierea zborurilor

Publicat:

Romania se afla pe locul al patrulea in si de Est la anularea sau intarzierea zborurilor, arata un studiu al companiei , specializata in obtinerea de dezbagubiri in acest sector. Anul trecut in Romania s-au inregistrat 782 de incidente care au condus la circumstante neplacute pentru pasageri, din totalul de 203.403 zboruri comerciale, transmite News.ro . Polonia ocupa primul loc in acest top, releva datele . In 2017, din 217.875 zboruri inregistrate, 2.128 de zboruri, aproximativ 0,9% din total, au avut intarzieri sau au fost anulate. A doua pozitie a…

Citeste articolul mai departe pe vocea.biz…  

Sursa articol: vocea.biz


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu, mesaj pentru romani de 1 Mai: Vor deveni cei mai bine platiți angajați din aceasta parte a Europei

15:20, 01.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, candidatul PSD la Primaria Capitalei, au facut o vizita, de 1 Mai, angajaților din cadrul transportului public al Capitalei, care lucreaza chiar daca este zi libera de la stat. Ciolacu a precizat ca dupa ce Romania a depașit Ungaria, urmeaza sa depașeasca…

Marcel Ciolacu anunța noul obiectiv major al Guvernului: Romania a depașit Ungaria

12:35, 01.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu și candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, au mers, de 1 Mai, la angajații din transportul public care lucreaza, chiar daca este zi libera legal. Ciolacu a explicat ca rezultatele Romaniei sunt vizibile, iar dupa ce țara noastra a depașit Ungaria, acum noul obiectiv…

Integrarea in Zona Euro este cel mai important reper ratat de Romania, Cehia, Ungaria și Polonia (Analiza)

15:06, 25.04.2024 - Intrarea in Zona Euro ramane o problema deschisa pentru mai multe țari din Europa Centrala și de Est, și anume Cehia, Ungaria, Polonia și Romania, potrivit unei analize publicate joi de grupul bancar Erste. ”Deși indeplinirea criteriilor de la Maastricht s-ar putea dovedi o provocare la scurt timp dupa…

Autostrada Via-Carpathia va avea sute de kilometri pe teritoriul țarii noastre

07:15, 26.03.2024 - Tomasz Poreba, europarlamentar al partidului pentru Drept și Justiție (PiS), a adus in atenția publicului cel mai important coridor rutier de-a lungul frontierei estice a Uniunii Europene, in cadrul unei discuții privind proiectul Via Carpathia. La masa rotunda au participat reprezentanți importanți…

Romania a cheltuit pentru Aparare doar 1.6% din PIB și este printre codașe la inzestrarea cu arme și echipamente noi

11:21, 22.03.2024 - Romania a cheltuit in 2023 pentru aparare doar 1,6% din PIB, potrivit unui raport oficial al NATO, citat de TVR Info. Procentul este unul mult mai mic decat promisiunea facuta de președintele Klaus Iohannis, de 2,5% din PIB. Cu acest nivel al cheltuielilor, Romania se situeaza sub media NATO de 1,73%…

Cristian Pirvulescu, despre candidatura lui Iohannis la NATO: Este un politican care isi pregateste miscarile ca un mare maestru de sah

20:10, 12.03.2024 - Analistul politic Cristian Pirvulescu este de parere ca sunt "foarte bune" sansele presedintelui Klaus Iohannis in competitia pentru functia de secretar general al Aliantei Nord-Atlantice, informeaza Agerpres."Presedintele Iohannis este un politician care face calcule, care nu se expune in mod inutil,…

Romania merge contra curentului și a dat lovitura in Europa: am depașit Ungaria și Polonia

11:00, 19.02.2024 - Impactul starii debile a economiei germane se rasfrange asupra celor mai mari țari din Europa de Est. Romania este intr-o poziție ceva mai favorabila fața de Ungaria și Polonia datorita absorbției ridicate a finanțarii de la Fondul de Redresare. In timp ce alocarea fondurilor de la Fondul de Redresare…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?