Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Gaddafi, Seif al-Islam, caută un avion cu care să ajungă în custodia CPI (oficial CNT)

Publicat:

Seif al-, care se teme ca va fi ucis daca va fi capturat in Libia, a incercat sa gaseasca un avion care sa-l transporte din ascunzatoarea sa din desert in custodia (CPI) de la Haga, a declarat joi un oficial libian citat de Reuters.



Desi nu se stiu prea multe despre soarta celui care ar fi urmat sa fie mostenitorul lui Gaddafi dupa moartea tatalui sau, se crede in general ca acesta s-ar scunde printre nomazii din Sahara si ar cauta o modalitate de a ajunge in strainatate.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Sud anunta ca planuieste sa ajunga pe Marte pana in 2045 si inaugureaza prima sa agentie spatiala

15:50, 30.05.2024 - Coreea de Sud planuieste sa ajunga pe Marte pana in 2045 si sa investeasca pana atunci 100 de trilioane de woni (72,6 miliarde de dolari) in explorarea spatiala, a spus joi presedintele Yoon Suk Yeol cu prilejul lansarii primei agentii spatiale din aceasta tara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

David Beckham, ambasador Aliexpress. Platforma de comerț online vrea sa ajunga din urma rivalul Temu

15:15, 27.05.2024 - AliExpress, o platforma de comert online detinuta de gigantul chinez Alibaba Group, a semnat un contract cu fostul capitan al echipei de fotbal a Angliei, David Beckham, care va fi ambasador de brand, intr-un moment in care AliExpress vrea sa ajunga din urma rivalul Temu in lupta pentru vanzarea de…

Joe Biden: Mandatul de arestare cerut de procurorul CPI impotriva lui Netanyahu este „scandalos”

22:25, 20.05.2024 - Presedintele american Joe Biden a criticat luni mandatele de arestare cerute de procurorul Curtii Penale Internationale impotriva liderilor israelieni, spunand ca nu este posibila nicio „echivalenta” intre Israel si Hamas, relateaza AFP si Reuters.

Netanyahu spune ca demersul procurorului CPI este absurd

21:20, 20.05.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat ca decizia de luni a procurorului Curții Penale Internaționale de a cere mandate de arestare impotriva sa și a ministrului israelian al apararii este absurda, potrivit Reuters.

E jumatate avion, jumatate elicopter. Cum arata Racer, modelul de la Airbus care va zbura cu 400 km/ora

08:56, 16.05.2024 - Airbus Helicopters a prezentat miercuri un aparat de zbor experimental, jumatate avion, jumatate elicopter, intr-un moment in care competitia se incinge pentru a defini aeronava viitorului, scrie Reuters.

Acuzat ca vizeaza sa iși construiasca o „armata”, Fiscul american vrea sa ajunga la peste 100.000 de angajați

11:16, 19.03.2024 - Danny Werfel, șeful Fiscului american (Internal Revenue Service - IRS), afirma ca acesta va trebui sa iși creasca numarul de angajați la peste 100.000 in decursul urmatorilor 3 ani, o problema spinoasa in contextul dezbaterilor politice din Statele Unite, relateaza Reuters.

(video) Un avion militar cu 15 persoane la bord s-a prabușit in Rusia: Nu exista supraviețuitori

14:50, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?