Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiul lui Alexandru Arșinel, îngrijorat de starea de sănătate a tatălui său. Actorul a ajuns de urgență la spital: ”Să vedem ce va fi...”

Publicat:

Alexandru Arșinel a ajuns din nou la spital, asta deoarece actorul a inceput iar sa se simta rau, astfel ca maestrul se afla acum pe mana medicilor. El are mai multe probleme de sanatate ce-i pun viața in pericol, iar fiul sau, Bogdan, a spus in ce stare se afla acum marele actor. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, transferat la București, dupa operația la inima. In ce spital va fi internat indragitul actor

22:00, 07.05.2024 - Informații de ultima ora despre starea de sanatate a lui Florin Piersic. Marele acor este transferat la București, cu ajutorul unui avion SMURD. Acesta era internat la Cluj și medicii spuneau ca starea lui de sanatate este stabila, dar se pare ca situația este foarte fragila. Florin Piersic, transferat…

Care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital. Cum se simte acum soția lui Petrica: „Suntem…” / FOTO

15:35, 31.03.2024 - In urma cu cateva zile, Ela de la Mireasa, sezonul 4, s-a confruntat cu probleme de sanatate, astfel ca a ajuns de urgența la spital. Iata care este starea de sanatate a Elei de la Mireasa, sezonul 4, dupa ce a ajuns la spital, dar și cum se simte acum soția lui Petrica!

Nicu Covaci, operat de urgenta pe creier! Care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix

16:45, 22.03.2024 - Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix , a fost operat, in urma cu putin timp, de urgenta pe creier, la Spitalul Judetean din Timisoara! Iata care este starea de sanatate a liderului trupei Phoenix!

Cum se simte Bogdan de la Ploiești, dupa ce a ajuns pe patul de spital. Manelistul a lamurit zvonurile despre problemele de sanatate

13:25, 06.03.2024 - In urma cu cateva zile, Bogdan de la Ploiești și-a ingrijorat fanii, dupa ce a postat un videoclip de cand era pe patul de spital. Iubita lui, Cristina Pucean, i-a fost alaturi, iar internauți au crezut ca este vorba despre probleme de sanatate serioase.

Star Matinal. Ce restricții are Nelu Vlad, dupa ce a ajuns in spital. Care este starea de sanatate a artistului: ”Nu poți sa reziști prea mult” / VIDEO

14:56, 28.02.2024 - Nelu Vlad a fost externat din spital și este in perioada de recuperare. Medicii nu il pot opera pe creier, astfel ca i-a fost sugerata odihna, precum și un tratament necesar. Solistul de la Azur a primit mai multe restricții pe care trebuie sa le respecte.

Bogdan de la Ploiești, pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii / VIDEO

13:55, 26.02.2024 - Bogdan de la Ploiești s-a afișat pe patul de spital! Artistul și-a ingrijorat fanii cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Iata ce le-a transmis cantarețul de manele fanilor lui de pe platforma TikTok, dar și ce a pațit acesta!

Mircea Rednic, dus de urgența la spital. Antrenorul a mai suferit un infarc in urma cu 6 luni

16:20, 19.02.2024 -  La nici 48 de ore de la victoria cu FC Voluntari, 1-0, succes care i-a apropiat pe aradeni la un singur punct de play-off, antrenorul Mircea Rednic le-a provocat o sperietura jucatorilor și celor din club.„Puriul” s-a simțit rau in timpul antrenamentului din aceasta dimineața, a solicitat intervenția…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?