Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Finala X Factor | O fostă concurentă a primit UN CADOU NEAŞTEPTAT, pe scenă

Publicat:

, "ingerul X Factor", cum o alintase in bootcamp, a revenit pe scena X Factor, chiar in finala. Fosta concurenta a interpretat ", colo-n jos", impresionand o sala intreaga.

Diana a interpretat un colind, ", colo-n jos" induiosand inimile celor din public, dar si pe cele ale unor oameni care au dorit sa ii usureze viata, tanara avand probleme cu vederea.

La final, Diana a primit un cadou de Craciun de la echipa X Factor. Directoarea unei firme optica medicala i-a adus un voucher in valoare de…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu, cu parul brunet și ciufulit. La ce look neașteptat a apelat fosta concurenta de la America Express

13:25, 09.05.2024 - Iulia Albu a facut senzație in mediul online cu o fotografie ce a atras toate privirile fanilor. Criticul de moda s-a afișat pe rețelele sociale cu o peruca bruneta și cu parul ciufulit. Noul look la care a apelat i-a luat prin surprindere pe internauți.

Mellina, fosta concurenta Survivor Romania 2021, despre Survivor All Stars: „Ganduri contradictorii” VIDEO EXCLUSIV

10:10, 03.05.2024 - Mellina a devenit cunoscuta in urma cu mai mulți ani, cand a lansat piesa „Poza de album” alaturi de Vescan. Piesa a devenit hit, iar pe Youtube a strans ,pana in prezent , nu mai puțin de 80 de milioane de vizualizari.  In 2021, vedeta a participat la Survivor Romania, in echipa Razboinicilor, iar…

Bia Khalifa are probleme cu legea. Ce fapte a comis fosta concurenta iUmor

12:25, 27.04.2024 - Bia Khalifa, fosta concurenta iUmor, are acum probleme cu legea. Tanara in varsta de 24 ani a fost implicata in mai multe conflicte de-a lungul anilor și a mai avut probleme cu legea și in trecut.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Topul surpriza in care apare Denise Rifai. Vedeta TV radiaza de fericire: “Am primit un cadou foarte frumos și neașteptat”

13:15, 08.04.2024 - Daca in trecut celebra jurnalista era extrem de radicala și dura, se pare ca asta i-a adus și notorietate, astfel ca azi nu ne mai surpinde topul surpriza in care apare Denise Rifai, iar vedeta TV radiaza de fericire, dupa aflarea veștilor. Denise Rifai, de la economist, la jurnalist cu notorietate…

Tatal unui elev ucigaș dintr-o școala din SUA risca pana la 15 ani de inchisoare: adolescentul a primit pistolul drept cadou de Craciun

10:20, 15.03.2024 - James Crumbley, tatal adolescentului responsabil pentru un tragic incident dintr-un liceu din Michigan, risca pana la 15 ani de inchisoare, intr-un proces care a avut loc la scurt timp dupa condamnarea mamei baiatului.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, trista dupa desparțirea de Sergiu? Ce mesaj a transmis fosta concurenta: „Nu am primit...” / FOTO

10:30, 03.03.2024 - De curand, dupa ce a anunțat ca ea și Sergiu nu mai formeaza un cuplu, Madi de la Mireasa a facut public un videoclip emoționant despre singuratate. Ce mesaj a transmis fosta concurenta pentru domnișoarele și doamnele care ii urmaresc activitatea din mediul online.


Ce parere ai despre aceasta stire?