Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Final de sezon pentru „Lia – Soția soțului meu”. Ce s-a întâmplat în ultimul episod al serialului de la Antena 1

Publicat:

Sezonul 2 al serialului romanesc „Lia - Soția soțului meu” a ajuns la final, iar ultimul episod a fost difuzat joi, 21 decembrie. A fost anunțata data la care va fi difuzat urmatorul sezon la Antena 1.Ultimele episoade ale celui de-al doilea sezon Lia – Sotia sotului meu, difuzate aseara la Antena 1, i-au captivat pe telespectatori, proiectul ce poarta semnatura Ruxandra Ion si Dream Film Production impunandu-se ca lider de piata la nivelul targetului urban.Ultimele episoade din acest sezon ale serialului Lia – Sotia sotului meu au venit cu trairi total neasteptate. Un personaj cu totul inedit…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 16 din sezonul 3. Cum petrec sarbatorile de Paște actorii din Lia - Soția soțului meu

23:05, 02.05.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Serialul Lia- Sotia sotului meu de la Antena 1 a fost reinnoit pentru sezonul patru și ultimul al seriei. Vara aceasta, povestea din Camera 609 dezvaluie marele deznodamant

15:55, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

Serialul „Lia – soția soțului meu” se incheie cu sezonul 4. Filmarile au inceput deja: „Ultimul capitol al unei povești de iubire unice”

14:15, 08.04.2024 - Serialul „Lia – soția soțului meu”, a fost reinnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii. Filmarile pentru ultima parte a seriei, care vor scoate la suprafața noi intrigi și povești dramatice ce nu par sa iși gaseasca rezolvarea, au inceput deja și va putea fi urmarita toamna…

Serialul Lia- Sotia sotului meu a fost reinnoit pentru sezonul 4, ultimul al seriei. Vara vine cu marele deznodamant la Camera 609

12:25, 08.04.2024 - Serialul Lia – soția soțului meu, povestea care ține milioane de telespectatori in fața micilor ecrane, in fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1 a fost reȋnnoit pentru cel de-al patrulea sezon și ultimul capitol al poveștii.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 10 din sezonul 3. Ilinca Goia: „E trist, dar e adevarat, a trebuit sa spun adevarul!”

23:05, 21.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 15 și 16, sezonul 3, din 29 februarie 2024. Ema se intoarce acasa

23:55, 29.02.2024 - In episoadele 15 și 16 din Lia - Soția soțului meu, Ema se intoarce acasa, iar Lia și Petru au un plan pentru a afla ce pune la cale Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 11 și 12, sezonul 3, 15 februarie 2024. Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni

23:50, 15.02.2024 - In episoadele 11 și 12 din Lia - Soția soțului meu, Pavel este prins intre ciocan și nicovala, iar Petru afla ca Lia iși petrece timpul cu Gianni. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 4 din sezonul 3. Ana Bodea: „Am dansat un an și jumatate cu glezna fracturata”

23:05, 08.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?