Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica lui Karmen Minune s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate! Ce s-a întâmplat cu Sofia: „Am fost foarte stresată”

Publicat:

Dupa ce in urma cu ceva timp artista și-a ingrijorat fanii, anunțand ca a ajuns la spital alaturi de fetița ei, fiica lui s-a confruntat din nou cu probleme de sanatate. Ce s-a intamplat cu Sofia?

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Ce a pațit micuța Kim Nicole: „La control...” / FOTO

12:50, 08.05.2024 - Fiica lui Lele și a Andrei Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fetița ei. Iata ce a pațit micuța Kim Nicole, dar și ce a postat iubita cantarețului de manele pe pagina de Instagram!

Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat Costel Corduneanu in acest an. A murit pe patul de spital din Targu Mureș

12:50, 15.04.2024 - Este doliu in lumea interlopa din Romania, dupa ce s-a stins din viața Costel Corduneanu. Cunoscutul interlop a murit pe patul de spital din Targu Mureș. Iata cu ce probleme de sanatate s-a confruntat liderul lumii interlope din Moldova in acest an!

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Andreea Marin a slabit 20 de kilograme ajungand la greutatea pe care o avea in liceu. Cum arata vedeta acum. „Nu am de gand sa mai continui”

17:45, 19.03.2024 - Andreea Marin, in varsta de 49 de ani, a slabit 20 de kilograme și a marturisit ca nu a luat aceasta decizie pentru silueta, ci din cauza unei probleme de sanatate, fara sa fie influențata de vreun comentariu negativ.Vedeta nu putea sa respire bine și se confrunta cu atacuri de panica și alte complicații.…

Horoscopul weekendului 8-10 martie 2024. Semnele zodiacale cu probleme de sanatate, cine castiga la Loto

10:35, 08.03.2024 - Horoscop pentru weekendul 8-10 martie 2024. La acest final de saptamana, energiile Universului sunt puternice, iar nativii vor simți din plin aceasta influența. Luna Noua in zodia Pești din data 10 martie 2024 aduce schimbari mari pentru zodii. Acest eveniment astrologic simbolizeaza inceputuri proaspete…

Star Matinal. Anca Serea, noi declarații dupa ce a ajuns la spital cu copiii. S-au confruntat cu probleme de sanatate in urma cu cateva zile / VIDEO

17:00, 07.03.2024 - Anca Serea a ajuns de urgența la spital cu trei dintre copii in urma cu cateva zile. Vedeta spunea ca micuții au avut probleme de sanatate serioase, au ajuns la o clinica privata, iar mai apoi la un spital de stat.

Probleme de sanatate pentru Dorinel Munteanu! Anunțul oficial facut de Oțelul Galați

18:35, 20.02.2024 - Antrenorul echipei Otelul Galati, Dorinel Munteanu, se confrunta cu „serioase probleme de sanatate” si necesita ingrijire medicala de specialitate, a anuntat, marti, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu. „Dragi suporteri, parteneri si membri ai familiei Otelul Galati,…

Florin Ristei, de urgența la spital. Cu ce probleme de sanatate s-a confruntat cantarețul: „Era sa mor. M-a luat un leșin”

09:26, 19.02.2024 - Florin Ristei nu a trecut prin cea mai buna perioada din voata lui in utlimul timp. Cunsocutul cantareț de la noi s-a confruntat cu probleme serioase de sanatate, motiv pentru care a ajuns de urgența la spital. Iata prin ce a trecut Florin Ristei in ultima perioada!


Ce parere ai despre aceasta stire?