Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fiica actorilor Ethan Hawke și Uma Thurman, leită mama ei. Cum arată Maya Thurman Hawke

Publicat:

(21 de ani) calca pe urmele mamei și bunicii sale și are o cariera promițatoare in modeling. Insa, fiica cuplului Ethan Hawke-Uma Thurman nu a neglijat nici talentul moștenit de la parinții ei, debutand in actorie in 2017.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Heath Ledger ar fi implinit 45 de ani. Cum arata in prezent Matilda Rose, unica fiica a regretatului actor

20:20, 04.04.2024 - Heath Ledger a fost un actor de origine australiana și a jucat in numeroase pelicule dela Hollywood. In 2008 a murit in urma unei supradoze de medicamente, iar in urma sa a ramas o fiica, Matilda Rose. Tanara ii calca pe urme tatalui sau, fiind implicata in domeniul cinematografic.

Chefi la cuțite, 2 aprilie 2024. Sorina Andreea Ion a dezvaluit ce sacrificii a facut ca mama pentru a-și salva fiica

22:50, 02.04.2024 - In ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Sorina Andreea Ion i-a emoționat pe jurați cu povestea ei emoționanta de viața. Cu lacrimi in ochi, concurenta a facut confesiuni dureroase.

Femeia din Galati care si-a batut fiica in varsta de 9 ani ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Decizia nu este definitiva

19:26, 28.03.2024 - Oamenii legi au luat o decizie de ultima ora in cazul femeii din Galați care si-a batut pana la moarte fiica in varsta de 9 ani. Aceasta va ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile. Decizia nu etse, insa, definitiva.

Fiica lui Connect-R a fost la un pas de moarte din cauza unui vaccin. ”Ne-a nenorocit. De atunci a inceput momentul meu de depresie”

14:21, 21.03.2024 - Connect-R, cunoscut pentru dragostea profunda pe care o poarta fiicei sale, a dezvaluit ca a trecut printr-un coșmar pe care nu și l-ar fi putut imagina vreodata, la doar un an de la venirea pe lume a micuței sale.Dupa ce a fost vaccinata la varsta de un an, Maya a dezvoltat o boala grava care a necesitat…

Kim Jong Un și-a ales fiica adolescenta drept succesoare, spune Seulul, dupa ce un detaliu a atras atenția in presa de stat nord-coreeana

12:55, 18.03.2024 - Fiica liderului nord-coreean Kim Jong Un a fost numita sambata „hyangdo” in presa de stat de la Phenian, un termen folosit doar pentru liderii țarii și succesorii lor, relateaza AFP, citata de Agerpres. In acest context, Ministerul Unificarii din Coreea de Sud a afirmat luni ca aceasta a fost aleasa…

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Ce a dezvaluit juratul Chefi la cuțite Richard Abou Zaki: „Fiica mea a mancat la 3 ani in 20 de restaurante cu stele Michelin”

14:45, 08.03.2024 - Indragostit de bucatarie inca din copilarie, Chef Richard Abou Zaki este gata pentru o noua etapa in viața sa profesionala: odata cu debutul sezonului 13 Chefi la cuțite va incepe și cariera lui in televiziune, ca o incununare a unui parcurs impresionant in domeniul gastronomic.

Ce a gasit astazi Oana Roman la mormantul Mioarei Roman. La 9 zile de la deces, vedeta i-a facut parastas mamei sale

15:50, 02.03.2024 - Oana Roman a mers astazi la mormantul Mioarei Roman, mama sa care s-a stins din viața pe 23 februarie, la 83 de ani. De la Cimitirul Reinvierea vedeta a aratat și o poza care i-a provocat imediat emoție vedetei.Pe 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viața la azilul unde era ingrijita de mai mulți…


Ce parere ai despre aceasta stire?