Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetița Sânzianei Buruiană, de nerecunoscut. Cum a ieșit micuța Izabela din casă

Publicat:

Fetița Sanzianei Buruiana, de nerecunoscut. Izabela este foarte cocheta, iar mama ei nu ezita niciun moment sa o rasfețe cu haine și diverse accesorii ce atrag atenția tuturor. Daca unii au criticat-o pentru gestul ei, alții au felicitat-o pentru ca ii face micuței sale, toate poftele. Izabela a iesit la zapada cu un look ce a atras atenția tuturor. Imbracata cu o vesta colorata, cu imprimeu floral, cu ghetute roz si cu o coronita cu suvite de par multicolore, Isabelle a iesit la plimbare cu parintii. nu s-au abținut și i-au lasat acesteia mai multe comentarii in dreptul clipului…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 3. Imagini adorabile cu fiica Izabelei și a lui Blaze. Cat de mult a crescut micuța: „Adorabilo!”

17:15, 31.05.2024 - Izabela, fosta concurenta de la Mireasa sezonul 3, a publicat mai multe imagini induioșatoarea cu fetița ei și a lui Blaze. Ipostazele in care s-a lasat pozata micuța au „topit” inimile oamenilor din mediul online.

Acces Direct. Parinții Raisei, fetița de doi ani gasita moarta langa casa, noi declarații. Ultimele momente dinainte ca micuța din Dolj sa dispara: „Ne-au povestit...”

18:00, 29.05.2024 - Familia Raisei nu iși poate reveni din șoc de cand au aflat ca fiica lor a fost gasita moarta. Parinții ei vor sa se faca dreptate, indiferent despre cine se va dovedit ca este vinovat. Cei doi nu cred ca verișorul copilei ar fi acționat singur și sunt convinși ca exista și altcineva implicat.

In sfarșit o certitudine! Șoșo se pregatește sa fie asasinata pe 18 aprilie

13:50, 08.04.2024 - Senatoarea Diana Șoșoaca a reușit din nou sa atraga atenția, de data aceasta cu o noua teorie conspiraționista, conform careia viața ii este pusa in pericol. Afirmațiile sale ca va fi ucisa pe 18 aprilie au starnit controverse și au ridicat, din nou, semne de intrebare asupra sanatații sale mentale…


Ce parere ai despre aceasta stire?