Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetiţa care s-a născut fără ochi şi nas va fi operată FOTO

Publicat:

, in varsta de 16 ani, va fi supusa la trei operatii la Spitalul de din Charlotte, SUA, pe parcursul a doua saptamani, care ii vor crea un nas din cartilaj și os prelevate din craniul ei.

Vestea buna a bucurat-o extrem de mult pe adolescenta energica si cu pofta de viata, deoarece, pentru prima data, ea va putea sa miroasa și sa respire cu propriul nas, potrivit DailyMail.

Cand s-a nascut, starea ei i-a nedumerit pe medici, mai ales ca nu a avut alte probleme medicale și duce o viața sanatoasa.

"Inima și creierul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Cum s-a schimbat viața lui Liviu Teodorescu de cand a devenit tata și ce spune despre participarea la Asia Express. „O perioada de timp vom fi nevoiți sa stam pe acasa”

13:10, 20.05.2024 - Liviu Teodorescu a devenit tata anul trecut, iar de atunci viața lui s-a schimbat total. Artistul și soția lui iși dedica majoritatea timpului creșterii fetitei lor, iar fostul concurent de la Te cunosc de undeva spune cum se imparte intre cariera și familie.„Daca e treaza (n.r. fiica lui) repet cu…

Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume…

15:55, 11.05.2024 - Este o poveste de viața, chiar de viața, o viața care a fost la cateva momente de a i se rupe firul, acel fir atat... The post Cu inima au salvat o… inima! Ingerii pazitori iți vin acasa, la 6 dimineața și iți salveaza viața. Au și nume… appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

De ce a murit Puica Igiroșanu, solista cu chip de papușa devenita Maica Anastasia. Gestul de suflet al lui Octavian Ursulescu: ”Am ținut mult!” EXCLUSIV

19:15, 30.04.2024 - Vestea ca Puica Igiroșanu, solista care renunțase la lumina reflectoarelor pentru a-și dedica viața și sufletul credinței, a incetat din viața i-a indurerat pe cei dragi. In exclusivitate pentru Playtech Știri, actrița Ileana Popovici și celebrul prezentator de evenimente Octavian Ursulescu ne-au povestit…

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Povestea incredibila de viața Geaninei Craciun, de la Chefi la cuțite. Concurenta s-a nascut in Ferentari și gatește preparate de lux: ”Am avut de mica...” / FOTO

09:20, 19.04.2024 - Geanina Craciun a venit foarte increzatoare la Chefi la cuțite și iata ca a avut și de ce! Concurenta a reușit sa ii convinga pe jurați ca merita un loc in etapele urmatoare și a ajuns in echipa lui Richard Abou Zaki. Geanina Craciun are o poveste de viața incredibila. S-a nascut in Ferentari, dar este…

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?