Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fetele de 10 ale Vasluiului, la Evaluarea Nationalã: si frumoase, si destepte

Publicat:

BRAVO… Sunt frumoase, sunt destepte si sunt mandria invatamantului vasluian. , Alicia-Bianca Sandu si sunt elevele care au reusit sa obtina media 10 la . Nu le-a fost deloc usor, in spatele rezultatelor se afla multe ore de studiu, insa dragostea de carte a fost mai presus de orice. [...]

Citeste articolul mai departe pe vrn.ro…  

Sursa articol: vrn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Un preot celebru le acuza pe fetele frumoase abuzate: 'Nu sunt chiar nevinovate! Sa faca și ele pușcarie!' / BOR reacționeaza ferm (VIDEO)

17:31, 18.04.2024 - Preotul Nicolae Tanase, de la Valea Plopului, a declarat, in cadrul unei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin Ortodocși Romani (ASCOR), ca fetele frumoase, care ii atrag pe baieți, nu sunt nevinovate și ca ar trebui și ele judecate. Biserica Ortodoxa insa condamna astfel de ieșiri:…


Ce parere ai despre aceasta stire?