Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenomenul rar la care va asista întreaga omenire. Ce trebuie să facă populația globului

Publicat:

Un astfel de fenomen nu a mai fost întâlnit de mai bine de 152 de ani. Pe 31 ianuarie vom fi martorii primei eclipse din anul 2018. Dar aceasta eclipsa nu va fi una obișnuita deoarece este vorba despre o

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Rusia poate fi sursa unui dezastru global: ceva mai cumplit decat razboiul ar putea amenința intreaga omenire

14:10, 09.05.2024 - Creșterea craterului Batagaika este cauzata de dezghețul constant al solului din jurul craterului. Atunci cand solul inghețat se topește, pereții craterului se prabușesc și mai mult, ceea ce face ca acesta sa creasca și mai mult.

„Sa nu irosim nicio picatura”. Oamenii din Bogota stau cate o zi intreaga fara apa. „Fac un duș de 4 minute și nu spal haine”

07:05, 13.04.2024 - Cei 10 milioane de locuitori ai capitalei columbiene Bogota sunt forțați sa stea fara apa, din cauza secetei severe. Fenomenul climatic El Nino a dus nivelul rezervoarelor de apa la cel mai scazut punct din ultimele decenii, relateaza BBC.

Climatolog ANM prognoza apocaliptica pentru intreaga lume: fenomenul care ne schimba viețile tuturor

06:45, 10.04.2024 - Climatologul ANM, Roxana Bojariu, a explicat ca efectele incalzirii globale vor fi din ce in ce mai intense, iar in anul 2050 am putea ajunge ca la Polul Nord sa nu mai avem gheața in timpul verii. Acest fenomen va avea efecte in lanț pentru intreaga lume, pentru ca se va strica echilibrul.

Ce este luna albastra. Cand apare și ce inseamna acest fenomen astronomic rar

11:20, 16.03.2024 - Luna a fost asociata de-a lungul timpului cu numeroase credințe și legende in diferite culturi din intreaga lume. Luna albastra nu este insa o astfel de legenda, ci este un fenomen astronomic care apare o data la cațiva ani. Afla ce este mai exact și cand apare luna albastra.Ce este luna albastraCulturile…

Alerta: un nor uriaș de praf saharian traverseaza vestul Romaniei. Medicii pneumologi avertizeaza populația sa poarte masca

12:51, 01.03.2024 - Zilele acestea, un nor de praf saharian traverseaza mai multe țari, printre care și Romania. Fenomenul le starnește ingrijorari celor care sufera de diferite afecțiuni pulmonare. Medicii au cateva recomandari simple pentru a evita problemele.


Ce parere ai despre aceasta stire?