Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fenomen inedit pe râul Bistriţa. Statul de gheaţă se întinde pe o lungime de peste 16 km FOTO

Publicat:

Dupa temperaturile negative de la inceputul anului, sectorul raului de la intrarea in judetul Neamt si pana la viaductul de la este acoperit de gheata, potrivit Romania TV.

Specialistii spun ca, daca temperaturile pe nu cresc brusc, nu exista riscul unor inundatii prin topirea acestora.

Fenomenul le da, insa, fiori satenilor. de Gospodarire a monitorizeaza in permanenta raul pentru a preintampina orice pericol.

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Anunț de ultima ora al hidrologilor! Cod galben de inundatii in mai multe județe din Romania 

09:05, 22.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! A fost emis un cod galben de viituri ce vizeaza rauri din trei județe. Care sunt zonele vizate.

Ministrul Justiției: „Cel mai tanar roman care a consumat droguri are 8 ani. Avem consumatori din ce in ce mai tineri”

10:31, 11.05.2024 - Fenomenul drogurilor nu a fost tratat de statul roman „foarte pragmatic”, a declarat ministrul Justiției, Alina Gorghiu, la Digi 24, vorbind despre o scadere alarmanta a varstei consumatorilor din țara noastra, relateaza News.ro.„Fenomentul drogurilor n-a fost tratat intotdeauna foarte pragmatic de…

Hidrologii anunța inundații in Romania! Raurile din noua județe, sub atenționare cod galben de viituri

12:55, 09.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de viituri pe rauri din 9 județe, valabila in intervalul 9 mai, ora 12:00 - 10 mai, ora 8:00.

Alerta de inundații in Romania! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate

13:25, 07.05.2024 - Specialiștii din cadrul Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) au facut un anunț de ultima ora! Hidrologii au emis o avertizare cod galben de inundații pe rauri din 12 județe, valabila de la ora 13:00 pana la miezul nopții.

Șefa ANM da alerta! Vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania

23:15, 16.04.2024 - Dupa cateva zile cu temperaturi de vara in mai multe regiuni ale țarii, ne vom confrunta cu un nou episod de iarna, chiar la mijlocul lunii aprilie. Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat ca vremea se schimba radical, temperaturile scad cu 15 grade in Romania. Elena Mateescu,…

Val de aer cald peste Romania: Temperaturile vor depași zilele urmatoarele 30 de grade

09:00, 06.04.2024 - Val de aer cald peste Romania: Temperaturile vor depași zilele urmatoarele 30 de grade Val de aer cald peste Romania: Temperaturile vor depași zilele urmatoarele 30 de grade Specialiștii ANM anunța ca vremea se schimba din nou in Romania. Elena Mateescu, a anunțat ca un val de aer cald va cuprinde Romania,…

Vremea se schimba radical: revin ninsorile peste Romania, in multe zone va fi ger

12:20, 18.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) anunța o schimbare brusca a vremii. Temperaturile vor fi in scadere in toata țara, iar in Moldova și Transilvania vom avea ninsori consistente. De asemenea, in restul țarii vom avea ploi și o vreme geroasa. Incepand de luni, temperaturile…

Anunț ANM de ultima ora! Ninsori și viscol in luna martie. Cum va fi vremea dupa temperaturile neobișnuite

12:05, 25.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii susțin ca exista posibilitatea de a avea ninosori și viscol in luna martie. Iata cum va fi vremea in Romania dupa temperaturile neobișnuite.


Ce parere ai despre aceasta stire?