Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeie din Iași, bătută de către fosta noră. După decesul fiului său, bătrâna trăiește un calvar în propria casă

Publicat:

O femeie din Iași nu mai are liniște de cand fiul sau a murit, asta deoarece in continuare nora sa locuiește in casa cu ea și ii face zile amare. Batrana a ajuns in instanța și spera sa reușeasca sa o scoata din locuința pe fosta sa nora care a ajuns chiar sa o bata. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Femeie batuta de talhari in propria casa, in București. Cei doi au plecat apoi fara a fura ceva

12:00, 18.04.2024 - Doi tineri au fost retinuti de politistii din Bucuresti, fiind suspectati ca au intrat, noaptea, in locuinta unei femei din Sectorul 3, si au batut-o pentru a le spune unde isi tine banii. Ei au plecat apoi fara a fura ceva.

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

Batrana batjocorita și batuta pana la moarte in propria casa. Criminalul iși omorase anterior și tatal vitreg

18:15, 08.04.2024 - Un barbat de 35 de ani din Braila va sta un sfert de secol la inchisoare pentru omor calificat și viol. Individul, extrem de violent, a batjocorit și ucis o batrana in propria casa. Anterior, fusese eliberat condiționat din inchisoare, unde fusese trimis tot pentru crima.

Acces Direct. O femeie nu este lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia, nemulțumita de tratamentul nurorii și al fiului ei / VIDEO

17:05, 03.04.2024 - O femeie din Iași nu este de lasata sa iși vada nepoatele, chiar daca locuiesc in aceeași casa! Silvia susține ca este nemulțumita de tratamentul pe care il primește din partea nurorii și a fiului ei. Ce a marturisit aceasta, in exclusivitate pentru Acces Direct.

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.

Femeie batuta crunt de șot, in plina strada, la Iași! Trecatorii au salvat-o din mainile barbatului violent

16:16, 03.03.2024 - Potrivit martorilor, individul i-a distrus femeii telefonul, apoi a inceput sa o loveasca pana cand aceasta a cazut la pamant. Cațiva oameni aflați in zona i-au sarit acesteia in ajutor. Polițiștii au fost chemați de urgența la fața locului, iar victima le-a marturisit ca barbatul a amenințat-o in urma…


Ce parere ai despre aceasta stire?