Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Femeia care îl acuză pe Neymar de VIOL vine cu noi DEZVĂLUIRI: 'E dependent de droguri'

Publicat:

Presupusul viol in care ar fi implicat Neymar se transforma din ce in ce mai mult intr-o certitudine. TV Record a publicat o serie de mesaje, dintre , presupusa victima, si avocatul acesteia, in care femeia il acuza pe fotbalist de urmatoarele.

”E dependent de droguri. Trebuie sa fie internat sau inchis”, ii spunea aceasta avocatului, pe WhatsApp. Din cate se pare, exista si fotografii cu presupusul act de viol. Din precizarile lui Trindade, acestea ar fi fost facute chiar de Neymar, imediat dupa eveniment. ”Nu au existat martori, dar chiar el a facut poza in care se vedea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Adolescentii, invitati sa discute pe WhatsApp cu un psiholog al Crucii Rosii despre droguri si bullying

21:10, 17.04.2024 - Adolescentii sunt invitati sa discute pe WhatsApp sau direct, fata in fata, cu un psiholog al Crucii Rosii despre droguri si bullying, potrivit unui comunicat de presa al Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile. In sprijinul acestui demers, a fost deschisa si o linie telefonica/WhatsApp special…

Cum a aflat Eugenia Șerban ca fiul ei este dependent de droguri. Pana acum, actrița a incalcat ordinul de protecție pentru a-l salva: ”Am simțit ca...”

16:05, 01.04.2024 - Eugenia Șerban duce o lupta cumplita de cand fiul ei a ajuns sa fie dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe ingrozitoare și a fost nevoita sa iși incalce ordinul de protecție pentru a-l salva pe fiul ei. Iata cum a aflat de problemele baiatului ei!

Marturia unui fost dependent de droguri din Cluj: „Incepeam sa fiu dependent de jocuri și atunci am cunoscut prima data canabisul”

08:45, 26.03.2024 - Un tanar de 23 de ani din Cluj-Napoca, fost consumator de droguri, a declarat ca daca ar fi stiut ca in urma consumului de droguri si a jocurilor de noroc suporta asemenea consecinte asa de mari, nu ar fi incercat niciodata.

Eugenia Șerban, dezvaluiri despre teroarea pe care o traiește din cauza fiului ei dependent de droguri: „Eram la limita”

17:45, 15.03.2024 - Eugenia Șerban a facut marturii exclusive despre coșmarul pe care il traiește din cauza fiului ei dependent de substanțe interzise. De curand, actrița a obținut un ordin de protecție impotriva baiatului ei. Iata ce a declarat!

Star Matinal. Eugenia Șerban, strigat de ajutor din cauza fiului ei, dependent de droguri. Actrița, clipe de coșmar cand baiatul ei este in sevraj: „Imi doresc sa traiesc” / VIDEO

12:30, 15.03.2024 - Eugenia Șerban nu are liniște de 14 ani din cauza fiului ei, care este dependent de droguri. Actrița a trecut prin clipe de coșmar in momentele in care baiatul ei era in sevraj. Vedeta a fost nevoita sa ceara ordin de protecție pentru ca se teme pentru viața ei.

Legea 2 Mai, adoptata de Camera Deputaților. Traficanții de droguri vor merge obligatoriu la pușcarie

09:45, 07.03.2024 - Legea 2 Mai a fost adoptata de Camera Deputaților, astfel traficanții de droguri nu vor mai fi condamnati cu suspendare ci vor merge obligatoriu la inchisoare . Camera Deputatilor a adoptat, marți, in calitate de for decizional, „Legea 2 Mai”, care prevede ca traficantii de droguri de mare risc nu mai…

Presupusul contracandidat liberal al lui Emil Boc la Primaria Cluj spune ca a fost eliminat parțial din PNL

19:55, 16.02.2024 - Sabin Sarmaș, deputat PNL, acuza ca ar fi fost eliminat din grupurile PNL de Whatsapp locale. Despre liberal se zvonea in presa locala (aici și aici) in ultimele zile ca ar vrea sa candideze la Primaria Cluj-Napoca, impotriva actualului primar Emil Boc. „Pațești multe nedreptați pe lumea asta, dar…

Captura record de droguri in Constanța: Peste 5,2 milioane de comprimate cu substanțe dopante

12:50, 11.02.2024 - Polițiștii din Constanța au descoperit, in urma a 36 de percheziții domiciliare realizate sambata, 220 de baxuri, in care se aflau 5.245.960 de comprimate și 51.557 de fiole, ce conțin substanțe dopante, in valoare de aproximativ 3.000.000 de euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?