Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Feli le-a împărtăşit fanilor un mesaj tulburător: "Atunci când iubești suferi și tu cot la cot cu cel lovit-iubit"

Publicat:

Feli a trecut recent printr-un mix de trairi. Cantareata si-a ingrijorat fanii atunci cand a postat un mesaj pe retelele de socializare, prin care le-a impartasit o suferinta cumplita. Iata ce le-a transmis cantareata!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Xonia și fostul iubit, impreuna chiar și dupa desparțire! Cum explica artista relația dintre ei: „Sufletul meu...” / VIDEO

15:10, 17.04.2024 - Xonia și Michael, fostul ei iubit, s-au desparțit in urma cu ceva timp, dar sunt vazuți tot mai des impreuna. Cantareața susține ca ea și fostul partener sunt prieteni apropiați și se ințeleg mult mai mult așa, decat in perioada in care formau un cuplu.

Fiica Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu a implinit 12 ani. Ce mesaj special a transmis cantareața: „Mulțumesc ca m-ai ales”

13:30, 09.04.2024 - A fost zi de sarbatoare in familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu! Antonia, fiica lor, a implinit 12 ani. Iata imagini superbe de la ziua de naștere a fetei foștilor concurenți de la America Express!

Shakira și-a „tras” iubit tinerel! Cine este actorul celebru in brațele caruia și-a gasit alinarea

20:15, 05.04.2024 - Shakira (47 de ani) pare sa aiba o afinitate pentru barbații mai tineri decat ea. Cantareața de origine columbiana a trecut in sfarșit peste desparțirea de Gerard Pique (37 de ani), alaturi de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31…

Știrile Star Matinal. Ce reguli i-a impus Alexandra Stan noului iubit. Cantareața iși dorește sa imbrace din nou rochia de mireasa / VIDEO

10:31, 03.04.2024 - Alexandra Stan iubește din nou și este mai fericita ca niciodata. Chiar daca a avut parte de ghinion de-a lungul tipului din punct de vedere amoros, acum, cantareața se bucura de o frumoasa poveste de iubire alaturi de nou partener. Iata ce reguli i-a impus Alexandra Stan noului iubit! Artista iși dorește…

O cantareața de la noi s-a desparțit de iubit, dupa doi ani de relație! Planuiau nunta, dar el conversa pe telefon cu alte femei: ”Nu mai pot sa tolerez”

11:20, 28.03.2024 - Chiar cand lucrurile se indreptau spre o nunta, iata ca situația se schimba radical pentru o cantareața de la noi. Artista a decis sa puna punct poveștii de iubire in care se afla de mai bine de doi ani. I-a gasit conversații in telefon partenerului, cu alte femei, iar acest lucru a facut-o sa ia decizia.

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.

Emaa este insarcinata. Cum le-a dat artista vestea fanilor sai: „Gandirea magica nu mai e doar gandire...” / FOTO

11:35, 14.02.2024 - Fericire mare in familia artistei Emaa. Cantareața și-a anunțat fanii ca este insarcinata pentru prima data prin intermediul unei postari pe rețelele de socializare. Ce mesaj emoționant a transmis.


Ce parere ai despre aceasta stire?