Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Feli, fotografie de poveste cu micuța Nora Luna, la 6 luni de când a născut: „Spune-mi câtă bucurie ai de gând să-mi mai aduci?”

Publicat:

Este bucurie mare in familia lui Feli! Azi, fetița artistei, micuța a implinit 6 luni de viața, iar vedeta i-a scris o poezie extrem de emoționanta și a postat pe Instagramul sau o fotografie de poveste cu ea și .

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bucurie mare la Zoo Targu Mureș. S-a nascut un pui de ren

12:06, 14.05.2024 - Este veselie mare la gradina zoologica din Targu Mureș. Ingrijitorii au anunțat ca s-a nascut un pui de ren, inca un motiv in plus pentru a face o vizita aici. Gradina zoologica se intinde acum pe 42 de hectare, iar numarul speciilor și al indivizilor de animale a crescut semnificativ. Aici traiesc…

Uddi a devenit, din nou, tata. Partenera lui a nascut in urma cu cateva zile. Ce nume au ales cei doi pentru fiica lor

14:31, 13.05.2024 - Bucurie mare in familia lui Uddi. Artistul a devenit, din nou tata. Cantarețul și partenera lui mai au impreuna un baiețel, care a venit pe lume acum trei ani, iar in urma cu cateva zile, s-a nascut și fiica lor.

Star Matinal. Marian Cozma va deveni tata de fata! Ce nume a ales pentru micuța lui: "Sunt emoționat..." / VIDEO

09:40, 06.05.2024 - Bucurie mare in familia lui Marian Cozma! Anul acesta, artistul va deveni tata de fata. Marea veste a fost data chiar de cantareț, in aceasta dimineața, in emisiunea Star Matinal. Emoționat, Marian Cozma a spus și ce nume au ales el și partenera lui pentru micuța care urmeaza sa vina pe lume.

Smiley, fotografie emotionanta cu Josephine. Cum s-au pozat cei doi de 1 Mai

22:01, 01.05.2024 - De 1 Mai, Smiley a postat pe contul personal de Instagram o absolut emoționanta cu fiica lui și a Ginei Pistol, micuța Josephine. Artistul a ales sa-și petreaca timpul liber alaturi de micuța sa. Daca in alți ani alegea sa mearga la distracție cu prietenii, acum, artistul a simțit nevoia sa stea cu…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Bebelușul care s-a nascut cu toți dinții. Cum arata micuța și ce au spus medicii despre cazul de-a dreptul uimitor

12:15, 27.03.2024 - Recent, un videoclip postat in mediul online a devenit viral dupa ce o mama a dezvaluit intregii lumi cum arata bebelușul ei care s-a nascut cu dantura completa! Iata ce explicație au medicii pentru aceasta intamplare.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Catrinel Menghia a nascut. Primele imagini cu bebelușul, ce nume special a ales

20:10, 22.03.2024 - Bucurie mare in familia lui Catrinel Menghia. Celebrul model roman a devenit mama pentru a doua oara, aducand pe lume tot un baiat. A publicat deja primele cadre cu micuțul nou-venit pe lume, dezvaluind și ce nume special a ales pentru acesta. Catrinel Menghia, din nou mama Catrinel Menghia este in…


Ce parere ai despre aceasta stire?