Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FC Petrocub a urcat provizoriu în fotoliul de lider al clasamentului Diviziei Naționale de fotbal

Publicat:

FC Petrocub a urcat provizoriu in fotoliul de lider al clasamentului Diviziei Naționale de fotbal. Trupa lui s-a impus la limita in fața formatiei , scor 1-0. a marcat singurul gol al partidei, in minutul 52.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Premier League: Arsenal și-a consolidat fotoliul de lider – Victorie la scor in fața rivalei Chelsea Londra

23:56, 23.04.2024 - Intr-o partida restanta din etapa cu numarul 29 din Premier League, Arsenal Londra a invins categoric rivala Chelsea, scor 5-0 și are un avans de trei puncte in fruntea clasamentului din Anglia.

Arsenal, lider provizoriu in Premier League, dupa victoria cu Wolverhampton

10:16, 21.04.2024 - Arsenal Londra a preluat pentru moment pozitia de lider in Premier League dupa victoria cu 2-0 obtinuta sambata seara in deplasare, in fata lui Wolverhampton, in etapa a 34-a, potrivit Agerpreas.

NJikola Jokic (41 puncte) a ajutat-o pe Denver Nuggets sa revina in fotoliul de lider al Vestului

15:10, 11.04.2024 - Starul sarb Nikola Jokic a inscris 41 de puncte pentru Denver Nuggets in victoria obtinuta pe teren propriu, cu scorul de 116-107, in fata formatiei Minnesota Timberwolves, ajutandu-si echipa, campioana en titre a NBA, sa revina pe primul loc in clasamentul Conferintei de Vest a Ligii profesioniste…

Novak Djokovic a devenit cel mai varstnic lider din istoria clasamentului ATP

09:25, 08.04.2024 - Novak Djokovic continua sa doboare recorduri in tenisul mondial. Incepand de duminica, in cea de-a 419-a saptamana in care ocupa locul 1 mondial, sarbul va dobori recordul lui Roger Federer. El devine cel mai varstnic lider din istoria clasamentului ATP.

Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica și a revenit in fotoliul de lider al Conferintei de Vest

15:55, 07.04.2024 - Denver Nuggets a obtinut o victorie categorica, cu 142-110, in fata lui Atlanta Hawks, sambata pe propriul teren, intr-un meci din liga profesionista nord-americana de baschet (NBA), revenind in fotoliul de lider al Conferintei de Vest, informeaza AFP, citat de Agerpres.

Farul Constanța, noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal

15:50, 31.03.2024 - Farul Constanța este noul lider al SuperLigii Feminine de fotbal, dupa victoria din weekend impotriva Universitații Cluj. Farul Constanța ajunge la 4 victorii consecutive, dupa ce a reușit sa o invinga acasa pe Universitatea Cluj, scor 1-1. Golul a fost marcat de Claudia Chiper.In urma acestui…

FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei

18:15, 24.03.2024 - Crasna Moftin și-a asigurat victoria impotriva Marnei cu 2-1, menținandu-și astfel poziția de lider in clasament dupa o revenire spectaculoasa. The post FOTBAL Crasna Moftin ramane in varful clasamentului dupa un meci spectaculos impotriva Marnei first appeared on Informatia Zilei .

Corvinul Hunedoara, care nu are drept de promovare in acest sezon, a devenit lider provizoriu in Liga a II-a de fotbal

15:35, 24.02.2024 - Corvinul Hunedoara, care nu are drept de promovare in acest sezon, a devenit lider provizoriu in Liga a II-a de fotbal, dupa ce a invins-o pe CSM Slatina cu scorul de 3-0, sambata, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 16-a, conform Agerpres. O victorie importanta a obtinut si Unirea Slobozia,…


Ce parere ai despre aceasta stire?