Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

FC Hermannstadt – UTA Arad, scor 0-0. Sibienii au avut un gol anulat

Publicat:

a remizat, sambata, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa UTA Arad, intr-un meci din etapa a 26-a a Superligii, potrivit news.ro.

In minutul 13, sibienii au trimis mingea in poarta adversarilor, dar golul a fost anulat pentru ofsaid.

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmarește stiripesurse.ro pe Facebook

stiripesurse.ro × NEWSLETTER ×

Am citit și sunt de acord cu
Politica de confidențialitate

BACK TO TOP DESPRE

Exclusivitați și documente incendiare.

Echipa stiripesurse.ro va prezinta stirile din spatele stirilor.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA Arad – Hermannstadt, scor 1-3

20:11, 12.04.2024 - Formatia Hermannstadt a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 3-1, echipa UTA Arad, intr-un meci din etapa a patra a play-out-ului Superligii.Golurile invingatorilor au fost marcate de Paraschiv ’20 (penalti), ’46, ’49. Pentru UTA a inscris Micovschi ’63.

„Nu mai vreau sa aud de fotbal!” » Dani Coman, prima reacție in urma demisiei de la Hermannstadt + Motivele rupturii

14:10, 12.04.2024 - Dani Coman și-a dat demisia din funcția de președinte al lui Hermannstadt. Iar pana la vara nu va mai prelua nicio funcție la niciun club. Insa se pare ca acesta a ajuns la un acord cu FC Argeș, dar nu a semnat absolut nimic. UTA Arad și Hermannstadt deschid etapa cu numarul 4 din play-out Superligii,…

Partidele de la Sf.Gheorghe și Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii

12:25, 05.04.2024 - Partidele de la Sf.Gheorghe și Arad deschid etapa a III-a din play-off-ul și play-out-ul Superligii de fotbal. Meciurile se desfașoara vineri, potrivit mediafaxPrima partida a zilei este UTA Arad-FC Botoșani. Aceasta va incepe la ora 17.30.Partida face parte din grupa de retrogradare.

„Spargere” la PSD Arad. Un barbat a furat drapelul național și a transmis totul live pe Facebook

14:16, 19.03.2024 - Un barbat de 35 de ani a intrat prin efracție in sediul PSD Arad, iar de suparare ca Alianța Dreapta Unita a fost contestata, a furat un drapel. In cele din urma, s-a predat poliției și a ajuns internat la psihiatrie.

Hermannstadt vine cu precizari pentru PCH: „Asta este politica”

17:40, 12.03.2024 - Hermannstadt și Dinamo se intalnesc duminica, de la 18:15, in prima etapa a play-out-ului Superligii, iar suporterii lui Dinamo au acuzat clubul sibian ca a marit prețul biletelor. Pe pagina sa de Facebook, Peluza Catalin Haldan a postat marți un comentariu critic cu trimitere la prețurile la bilete…

Zeljko Kopic, vești bune pentru suporterii „cainilor” » Reacție sincera dupa 3 luni la Dinamo: „Cand am venit stadionul nu era plin”

14:40, 07.03.2024 - Zeljko Kopic (46 de ani), antrenorul lui Dinamo, a susținut conferința de presa premergatoare partidei cu UTA Arad, din etapa #30 a Superligii. Tehnicianul croat le-a oferit și o veste buna dinamoviștilor. Antrenorul dinamovist a anunțat faptul ca tot lotul echipei este valid. Existau semne de intrebare…

Fiica lui Liviu Varciu și-a dat demisia de la job și se ocupa de afacerea ei. Carmina are așteptari mari: „Produsele vor fi și intr-un magazin din București”

13:25, 17.02.2024 - Fiica lui Liviu Varciu are 21 de ani și e studenta la Facultatea de Jurnalism de la Universitatea din București. Nu viseaza sa devina jurnalist, ea a renunțat la jobul pe care il avea și acum se dedica afacerii sale. Carmina Varciu e rodul iubirii dintre Liviu Varciu și Ami Teiceanu. Ani de zile, ea…


Ce parere ai despre aceasta stire?