Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fanii Universității Cluj au aruncat cu pietre spre Ioan Mărginean.

Publicat:

a pierdut cu 2-1 pe teren prorpiu in ultimul meci al etape a XI-a și și-a diminuat considerabil șansele de salvare de la retrogradare. Dupa o treime de campionat fara victorie, U a ramas pe locul 17 cu numai 4 puncte și o așteapta o deplasare grea la Vaslui cu noua lanterna roșie.

Citeste articolul mai departe pe stiridesport.ro…  

Sursa articol: stiridesport.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vrancea: Mai multe persoane au aruncat cu pietre in operatori, pentru a impiedica lansarea de rachete antigrindina

18:35, 10.05.2024 - Mai multe persoane au aruncat cu pietre in operatorii de la Punctul de lansare a rachetelor antigrindina din localitatea Bordeasca Veche, din comuna Tataranu, ceea ce a determinat oprirea operatiunilor, dar si avarierea masinilor angajatilor, potrivit directorului de program al Unitatii de Combatere…

CSU Suceava s-a calificat in finala Campionatului Național de Handbal Tineret

11:20, 24.04.2024 - Zilele acestea, la Plopeni, in județul Prahova, se desfașoara Turneul Final al Campionatului Național de Tineret la handbal masculin, cu participarea formațiilor CSU Suceava, Universitatea Cluj, Steaua București, CSM Focșani, Potaissa Turda, CSM Vaslui, HC Buzau și SCM Politehnica ...

Scandal de proporții in Spania! Un roman a aruncat cu pietre in polițiști și i-a injurat. Ce pedeapsa a primit: ”Clovnilor! Nu ma prindeți!”

20:51, 12.03.2024 - Un roman a ajuns in atenția autoritaților, dupa ce a facut un scandal de proporții in Spania! Acesta i-a injurat pe polițiști, iar mai apoi a aruncat cu bolovani in ei. Oamenii legii au luat masuri mediat și l-au arestat. Iata ce pedeapsa a primit din partea instanței.

Sfarșit groaznic pentru un tanar, intr-un grav accident rutier. A fost aruncat la 25 de metri de mașina rasturnata pe camp

18:10, 11.03.2024 - Un șofer de 29 de ani din județul Vaslui a murit dupa ce mașina pe care o conducea s-a rasturnat pe camp, la marginea unui drum. Polițiștii au descoperit trupul tanarului aruncat la 25 de metri de caroserie.

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?