Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Fan-ul PMP Turda, incită la ură împotriva jurnalistului Gelu Florea: ”Să luați măsuri împotriva acestei hiene și să îi faceți denunții peste denunții!”

Publicat:

Un fan al PMP Turda, , a avut un nou atac la adresa jurnalistului , instigand opinia publica sa-i faca ”denunții peste denunții”. Reacția acestuia vine dupa ce Poliția Locala l-a sancționat, in cursul zilei de ieri, in urma unei plangeri depuse de jurnalistul , care a reclamat limbajul acestuia in [...] -ul PMP Turda, incita la ura impotriva jurnalistului : ”Sa luați masuri impotriva acestei hiene și sa ii faceți denunții peste denunții!” apare prima data in TurdaNews .

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

In principalele zone turistice din Italia sunt luate masuri impotriva supraaglomerarii

06:56, 26.04.2024 - Venetia a devenit joi primul oras din lume care a introdus un sistem de plata pentru vizitatori in cadrul unui experiment menit sa descurajeze turistii sa soseasca in perioadele de varf, relateaza Reuters. Cu toate acestea, acesta nu este singurul loc din Italia care a introdus recent noi masuri menite…

Orban face campanie impotriva Comisiei Europene la alegerile europarlamentare: „Luați-va palaria și plecați”

20:05, 19.04.2024 - Prim-ministrul guvernului Ungariei, Viktor Orban, a inceput campania pentru europarlamentare a partidului sau, Fidesz, cu noi critici la adresa instituțiilor europene, cerandu-le liderilor acestora „sa-și ia palariile și sa plece”, relateaza Reuters.

Inregistrari compromițatoare cu primarița REZIST. Cum iși folosește Clotilde Armand puterea asupra angajaților - AUDIO

15:10, 03.04.2024 - Șefa achiziții PS1: Știți de ce mi-e frica? Eu ma trezesc la serviciu ca am un singur om la Achiziții și care imi spune ca nu poate sa faca. (....)Numai Andrei semneaza, este singurul om care semneaza de la Achiziții, doamna nu vrea sa semneze.Clotilde Armand: Sunteți platite pentru a va face munca, adica…

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Reacția UE dupa atacul armat de la Moscova: 'Clubul comunitar condamna orice atac impotriva civililor'

23:40, 22.03.2024 - Reacția UE dupa sceneele sangeroase de la Moscova: 'Clubul comunitar condamna orice atac impotriva civililor'Uniunea Europeana si-a exprimat vineri consternarea fata de atacul armat comis in cursul serii la o sala de concerte de la periferia Moscovei, care s-a soldat cu cel putin 40 de morti si peste…

Noul Cod Silvic vine cu noi masuri impotriva mafiei padurilor

16:55, 21.03.2024 - A fost aprobat noul Cod Silvic, care vine cu noi masuri impotriva taierilor ilegale de lemne. Una din cele mai importante prevederi este interzicerea taierilor la ras in jumatate din suprafata de padure a tarii, pana in prezent, acestea erau interzise doar in Parcurile Nationale.

Tucker Carlson, impotriva lui Vladimir Putin, dupa moartea lui Alexei Navalnii. Reacția jurnalistului

10:35, 18.02.2024 - Tucker Carlson s-a dezis de susținerea fața de Vladimir Putin dupa moartea șocanta a lui Alexei Navalnii, manifestandu-și opinia contrara doar cateva zile dupa ce a realizat un interviu cu președintele rus, scrie evz.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?