Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Familie urmarită de blestem. Doi fraţi, loviţi de acelaşi şofer beat, în accidente diferite

Publicat:

Un tanar de 19 ani, din Tismana, a murit, duminica-noapte, intr-un teribil accident rutier. Baiatul, elev in ultimul an la , era pasager in masina condusa de catre prietenul sau, care tocmai ce isi cumparase masina.

a petrecut impreuna cu doi prieteni, pentru ca unul dintre ei isi cumparase o masina.

Potrivit adevarul.ro, localnicii spun ca au consumat alcool la trei baruri din Tismana, dupa care au plecat sa se plimbe. Soferul, care se afla sub influenta alcoolului, a pierdut controlul asupra masinii care s-a rasturnat.

Florin…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doi angajați care lucrau la intreținerea unui drum au fost loviți de o mașina. Unul a murit

17:15, 24.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost ranit dupa ce au fost loviți de o mașina in timp ce efectuau lucrari de intreținere a drumului. Accidentul a avut loc miercuri dupa-amiaza pe DN6, in localitatea Racarii de Sus, județul Dolj.

Un sofer a murit, dupa ce a intrat cu masina in parapetul metalic dintre sensurile de mers ale autostrazii A1. VIDEO

20:35, 23.04.2024 - Un barbat de 38 de ani a murit, marti seara, dupa ce autoturismul pe care il conducea a intrat in glisiera metalica dintre sensurile de mers ale autostrazii A1, in judetul Arges, relateaza News.ro.Accidentul a avut loc pe Autostrada A1, la km 82, in judetul Arges. "Din verificarile preliminare efectuate…

A murit fetita de 9 ani accidentata de un sofer beat in urma cu doua saptamani

17:30, 17.04.2024 - O fetita de noua ani, ajunsa in coma dupa ce a fost accidentata in urma cu doua saptamani, a murit miercuri dimineata. La inceputul lunii, intr-o comuna din Constanța, fetita si fratele ei mai mic au fost loviti in plin, pe marginea drumului, de masina condusa de un șofer beat. Pe 1 aprilie, in satul…

ULTIMA ORA! Barbatul care a murit vineri la spital a fost lovit de o mașina, șoferul fugind de la locul accidentului

20:00, 18.03.2024 - Barbatul care a murit vineri la spital a fost lovit de o mașina, șoferul fugind de la locul accidentului. Biroul de presa al IPJ Vrancea a precizat astazi ca „in cursul acestei zile, in continuarea cercetarilor efectuate in cadrul dosarului penal, polițiștii au identificat un barbat, de 44 de ani, din…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident grav la Ungheni. O pasagera de 17 ani a murit, dupa ce șoferul beat a ajuns intr-un copac. Fata urma sa iși sarbatoreasca majoratul

10:35, 08.02.2024 - Un tanar de 25 de ani, in stare de ebrietate alcoolica avansata și fara permis de conducere a derapat cu mașina de pe traseu și s-a tamponat intr-un copac. In rezultat, pasagera de 17 ani din mașina acestuia a decedat la fața locului.


Ce parere ai despre aceasta stire?