Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exploziile de la Crevedia, observate de la mii de metri altitudine. Pilot către controlorul de zbor: „O explozie uriașă”

Publicat:

Exploziile de la Crevedia au fost atat de puternice, incat au fost vazute de la mii de metri altitudine, de piloții mai multor avioane care treceau prin zona. Iata discuțiile dintre aceștia și turnul de control.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pierderile Gazprom arata dificultatea de a inlocui vanzarile de gaze in Europa cu livrarile in China

08:01, 14.05.2024 - Grupul a anuntat recent o pierdere anuala neta de 7 miliarde de dolari, prima din 1999, dupa o scadere puternica a comertului cu Europa. Necazurile Gazprom reflecta impactul profund pe care sanctiunile europene l-au avut asupra industriei gazelor naturale a Rusiei, precum si limitele parteneriatului…

Explozie uriașa intr-o baza militara din Cambodgia

12:50, 29.04.2024 - Zeci de militari au murit in urma unei explozii uriașe care s-a produs la o baza militara din sud-vestul Cambodgiei. Explozia a distrus mai multe cladiri, inclusiv cateva case din apropiere. Autoritațile au innceput o ancheta.

Atentionare ANM. Precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare la peste 1.500 de metri altitudine

10:25, 25.04.2024 - ANM a emis o INFORMARE METEOROLOGICA pentru intervalul 25 aprilie, ora 10 – 26 aprilie, ora 06. In intervalul menționat, va ploua in sudul, centrul și estul țarii. Vor fi mai ales averse, care in regiunile sud-estice vor fi insoțite de descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului…

Ultima ora! Explozie uriașa la un bloc din Craiova: Sunt mai multe victime

22:35, 17.04.2024 - Ultima ora! Explozie uriașa la un bloc din Craiova: Sunt mai multe victimeO explozie neurmata de incendiu la un bloc s-a produs, miercuri seara, in municipiul Craiova. In urma evenimentului, s-a prabușit o parte a etajului 1.

Este risc mare de avalanșe, in Munții Fagaraș și Bucegi, la peste 1800 de metri altitudine.

00:10, 21.03.2024 - Pe crestele Munților Fagaraș sunt prezente cornișe și troiene mari de peste 2 metri in zonele adapostite. In interiorul stratului, sub crustele de gheața formate in zilele precedente, acoperite acum cu un strat subțire de zapada, se gasește un strat instabil, de pana la 60 cm, de zapada depusa in urma…

Risc mare de avalanse in muntii Fagaras si Bucegi. Zapada de doi metri la Balea Lac

22:30, 19.03.2024 - Meteorologii sibieni avertizeaza ca este risc mare, de gradul patru din cinci, de producere de avalanse, la peste 1.800 de metri altitudine in muntii Fagaras si Bucegi, informeaza Buletinul nivometeorologic transmis marti AGERPRES. Specialistii atrag atentia ca, atat in muntii Fagaras, cat si in…

VIDEO. Explozie uriașa la o fabrica din Columbia. Fumul negru a putut fi vazut de la kilometri distanța

08:05, 09.03.2024 - Explozie uriașa la o fabrica situata intr-un port de pe coasta de nord a Columbiei. Flacarile au cuprins cladirea in doar cateva minute, dupa care s-au extins la alte doua. Totul in timp ce o coloana de fum negru a acoperit cerul pe o raza de cațiva kilometri.

China foreaza primul put vertical de 10.000 de metri din Asia. Motivul pentru care e sapata uriașa gaura

14:35, 04.03.2024 - China a realizat luni progrese semnificative in explorarea petrolului si gazelor prin forarea primului put vertical de 10.000 de metri din Asia, situat in bazinul Tarim, in regiunea Xinjiang, aflata in vestul gigantului asiatic, informeaza EFE, citata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?