Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Explozia navetei Challenger, surprinsă într-o serie de imagini nedifuzate până acum (VIDEO)

Publicat:

Un amator a surprins imagini cu explozia navetei Challenger, acestea fiind prezentate de curand de . Clipul ofera noi detalii și o perspectiva necunoscuta a tragediei din 28 ianuarie 1986.

Autorul filmarii, , se afla intr-o zona rezervata spectatorilor la , locul de unde a fost lansata naveta.

Acesta a povestit ca entuziasmul de a lua parte la un asemenea eveniment s-a transformat in șoc și tristețe cand dupa doar 73 de secunde la lansare naveta a explodat, cei șapte astronauți de la bordul ei pierzandu-și viața.

"Speram

Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a fost surprinsa Simona Halep in București. Imagini exclusive cu romanca. A intors toate privirile

07:40, 05.06.2024 - S-aa flat cum a fost surprinsa Simona Halep in Bucuresti. Imagini exclusive cu fostul lider mondial WTA. Simona Halep nu a primit invitatie la Roland Garros si continua sa se recupereze dupa accidentarea suferita la Paris.

Soția lui Florin Salam iși sarbatorește ziua de naștere. Cum a fost surprinsa Roxana Dobre de mama ei. Partenera manelistului a implinit 36 de ani: „Va iubesc” / FOTO

21:05, 03.06.2024 - Zi de sarbatoare in familia lui Florin Salam. Soția lui iși sarbatorește ziua de naștere, caci a implinit 36 de ani. Oamenii dragi nu au uitat de acest moment important și au surprins-o inca de la miezul nopții. Imagini emoționante alaturi de mama ei.

Google lanseaza mai multe functii de AI pentru Chromebook Plus

09:56, 29.05.2024 - Functia de rescriere a textelor, care fost anterior implementata in browser-ul Chrome, va fi acum disponibila la nivelul sistemului de operare dezvoltat de compania americana. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot selecta texte in diverse aplicatii si pot cere AI-ului sa le recompuna cu anumite tonuri…

„Aproape furtuna” surprinsa in imagini spectaculoase la Baia Mare FOTO

14:50, 27.05.2024 - Imagini spectaculoase cu „aproape furtuna” care a trecut aseara pe langa Baia Mare au fost surprinse de mai mulți localnici. Un nor greu și negru a trecut razant pe langa oraș, furtuna afectand localitațile invecinate. Oamenii au scos repede telefoanele mobile și au fotografiat fenomenul meteo.

(video) „Gazon, gazon”: O femeie, surprinsa cum zgaraie o Tesla, la Telecentru. Camera a pornit inregistrarea automat

11:50, 24.05.2024 - O Tesla, parcata neregulamentar pe șoseaua Hincești din capitala a fost distrusa de catre o femeie. Imagini cu momentul in care faptașa se apropie de bolid și il vandalizeaza cu o bucata de creta, au fost postate pe rețele de stapana mașinii, care s-a aratat bulversata de acest gest. Poliția a declarat…

'Brancardierul morții' a ieșit din pușcarie! Primele imagini cu cel mai de temut criminal in serie din Romania / Foto

18:40, 05.04.2024 - 'Brancardierul morții' a ieșit din pușcarie! Primele imagini cu cel mai de temut criminal in serie din RomaniaBrancardierul morții, cel mai temut criminal din istoria post-decembrista a Romaniei a fost eliberat din spatele gratiilor.

VIDEO. Cum se voteaza in Rusia: Soldații verifica alegatorii unde pun ștampila

10:55, 17.03.2024 - Imagini incredibile continua sa apara de la secțiile de vot din Rusia. La o secție de vot, soldați inarmați, cu cagula pe fața, intra pur și simplu in cabina de vot și se uita peste umarul alegatorului sa vada unde pune ștampila. Clipul video a fost inregistrat intr-o secție de vot din Rusia, iar cel…


Ce parere ai despre aceasta stire?