Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Exit-poll Slovenia: Conservatorul Janez Jansa s-a clasat pe primul loc în alegeri

Publicat:

Fostul premier conservator Janez Jansa s-a clasat pe primul loc in alegerile legislative care au avut loc duminica in Slovenia, dar ar putea avea dificultati in obtinerea unei majoritati in vederea formarii unui guvern, potrivit unui sondaj de opinie efectuat la iesirea de la urne si difuzat de televiziunea publica RTV, relateaza AFP si dpa, informeaza Agerpres.

(SDS) care doreste sa consolideze politicile anti-migratie ar urma sa obtina 25 din cele 90 de locuri in parlament, potrivit sondajelor realizate de televiziunea de stat slovena.

Dupa SDS, al lui…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sanmartinul s-a clasat pe locul 2 la faza regionala a Cupei Satelor

09:50, 26.04.2024 - Campioana județeana in fiecare an de cand s-a inființat competiția Cupa Satelor, inițiata de Federația Romana de Fotbal, selecționata Sanmartinului a jucat in 25 aprilie la faza regionala, alaturi de echipele comunelor Monor (Bistrita-Nasaud) și Valcau de Sus (Salaj).

Noi locuri de munca, disponibile in Romania

11:45, 22.04.2024 - Sunt disponibile noi locuri de munca. Producatorul francez de anvelope Michelin, cu afaceri anuale de aproape 30 miliarde euro, va inchide fabrica pentru camioane grele din Polonia, de la Olsztyn, unde lucreaza aproximativ 430 de angajati, si va muta productia in Romania, argumentul fiind costurile…

Iordania și Irakul iși redeschid spațiul aerian, dupa ce Iranul a atacat Israelul

10:35, 14.04.2024 - Iordania și Irakul și-au redeschis spațiul aerian, duminica, dupa ce l-au inchis in timpul nopții trecute, scrie Sky News.Televiziunea de stat din Iordania a declarat ca țara a reluat operațiunile de trafic aerian, citand autoritațile aviatice, scrie mediafax.ro.

Situație stranie la Realitatea Plus: Alexandra Pacuraru vorbește despre „retragerea” din televiziunea condusa de tatal sau VIDEO

18:51, 16.03.2024 - „Retragere” neașteptata de la Realitatea Plus, canalul de știri condus de familia omului de afaceri Maricel Pacuraru. Protagonista este chiar fiica omului de afaceri, Alexandra Pacuraru, care, pana recent, era prezentatoare la acest post de televiziune.

Romania, printre țarile UE cu cele mai mari scaderi ale PIB-ului in trimestrul IV comparativ cu trimestrul precedent

10:40, 12.03.2024 - In trimestrul al patrulea din 2023, PIB-ul ajustat sezonier a ramas stabil atat in zona euro, cat și in UE, comparativ cu trimestrul precedent, potrivit unei estimari publicate de Eurostat, biroul de statistica al Uniunii Europene. In trimestrul al treilea din 2023, PIB-ul scazuse cu 0,1% in zona euro…

Femeie nevinovata, ucisa de un copac in urma unei „cauze naturale“. Dosarul penal a fost clasat de procurori

14:56, 25.02.2024 - Parchetul de pe langa Judecatoria Sebeș (Alba) a clasat dosarul penal deschis dupa decesul unei femei din București, in urma unui accident provocat de caderea unui arbore peste mașina in care se afla.

Cum se emite Cardul European pentru Dizabilitate și ce beneficii aduce

09:35, 23.02.2024 - In acest an au fost emise 1.196 de #carduri. Alte aproximativ 4.100 de cereri sunt in curs de procesare.Beneficii:- transport gratuit cu mijloacele de transport in comun- parcare gratuita- acces gratuit sau subvenționat parțial la evenimente culturale, sportive si de petrecere a timpului liber (in funcție…


Ce parere ai despre aceasta stire?