Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Excursie de studii la Baza 71 Aeriană

Publicat:

Participanții la cursul „ de aparare pentru personalul de conducere”, din cadrul de Studii pentru Managementul Resurselor de Aparare au desfașurat o... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana: Ucraina are nevoie urgenta de aparare aeriana. NATO nu are nicio intenție sa intervina in acest conflict

12:50, 22.05.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat intr-un interviu acordat cotidianului german „Tagesspiegel” ca Ucraina are nevoie urgenta de aparare aeriana și a subliniat ca NATO nu are nicio intentie sa intervina in acest conflict si incearca sa evite o escaladare.

S-400 nu a fost la inalțimea așteptarilor. Business Insider a aflat ce este in neregula cu cel mai bun sistem de aparare aeriana din Rusia

05:15, 22.05.2024 - Experții au atras atenția asupra faptului ca cel mai modern sistem rus de aparare aeriana nu poate intercepta rachete care au aparut cu mult timp inaintea sa, rachete pe care ar fi trebuit sa le poata dobora.

Germania trage un semnal de alarma: Ucraina are nevoie foarte urgent de mai multa aparare aeriana. Situația s-a agravat

12:36, 21.05.2024 - Sefa diplomatiei germane, Annalena Baerbock, aflata intr-o vizita-surpriza la Kiev, a afirmat marti ca Ucraina are nevoie „foarte urgent" de mai multa aparare aeriana in fata bombardamentelor ruse in regiunea Harkov, in nord-estul tarii, informeaza AFP.

G7 se angajeaza sa intareasca mijloacele de aparare aeriana ale Kievului

18:30, 19.04.2024 - Ministrii de externe ai statelor din G7 s-au angajat vineri ‘sa intareasca mijloacele de aparare aeriana ale Ucrainei’ impotriva atacurilor Rusiei, informeaza AFP. In comunicatul lor final publicat la incheierea reuniunii care s-a desfasurat timp de trei zile pe mica insula italiana Capri, ei afirma…

Acord la Capri: Miniștrii de externe din G7 se angajeaza „sa intareasca mijloacele de aparare aeriana ale Ucrainei”

15:45, 19.04.2024 - Ministrii de externe ai statelor din G7, care au participat la reuniunea organizata la Capri, in Italia, s-au angajat vineri "sa intareasca mijloacele de aparare aeriana ale Ucrainei" impotriva atacurilor Rusiei. In comunicatul de la finalul reuniunii se precizeaza și utilizarea activelor rusești inghețate…

SUA sporesc integrare a sistemelor de aparare aeriana in Orientul Mijlociu pe fontul tensiunilor dintre Iran și Israel

13:50, 18.04.2024 - Consilierul pe probleme de securitate naționala al SUA, Jake Sullivan, a declarant, mierucuri, ca Departamentul Apararii, impreuna cu Comandamentul Central al SUA, continua sa sporeasca gradul de pregatire și de integrare a sistemelor de aparare aeriana in Orientul Mijlociu.

Razboi in Ucraina, ziua 785. Zelenski solicita partenerilor occidentali sisteme moderne de aparare aeriana

12:10, 18.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 785. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski nu exclude ca rușii sa atace infrastructura centralelor nucleare ucrainene și, in acest sens, solicita partenerilor occidentali sisteme moderne de aparare aeriana

Atac la Odesa soldat cu opt morți. Localnica: „Este inspaimantator”. Zelenski cere sisteme de aparare aeriana

12:50, 03.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat sambata apelul sau catre aliații occidentali pentru furnizarea cat mai repede cu putința de noi sisteme aeriene dupa atacurile rusești soldate cu cel puțin 11 morți, dintre care opt la Odesa.


Ce parere ai despre aceasta stire?