Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

EXCLUSIV VIDEO Pantilimon, despre momentele grele prin care trece: „Sunt câteva chestii pe care nu ar trebui să le expun public”

Publicat:

Pantilimon a fost imprumutat la Omonia in aceasta iarna, de catre Nottingham, pana la sfarșitul sezonului. Situația goalkeeperului roman este una bizara, deoarece sezonul trecut a fost ales cel mai bun portar din Championship, iar in acest sezon nu a mai aparat deloc și a fost trimis imprumut in Cipru. Internaționalul roman nu a vrut sa dea prea multe detalii despre aceasta situație:

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Traian Basescu, atac dur la Coldea: "Are un comportament public neadecvat. SRI ar trebui sa ia masuri. Poate deveni un risc de securitate naționala"

12:36, 29.04.2024 -   „N-avea ce cauta acolo. E un fost general de informații, un fost prim-adjunct, nu avea ce cauta acolo. Cand ai avut o asemenea funcție și ai fost scos la pensie cu o asemenea pensie, n-ai dreptul sa ai comportamentul asta... Te duci la Dubai, umbli in cercuri dubioase. Dupa parerea mea, se dezonoreaza…

Bacalaureat și Capacitate 2024: Cat de grele ar trebui sa fie examenele. Declarații Ligia Deca: „Acestea nu sunt olimpiade”

17:05, 20.04.2024 - Bacalaureat și Capacitate 2024: Cat de grele ar trebui sa fie examenele. Declarații Ligia Deca: „Acestea nu sunt olimpiade” Bacalaureat și Capacitate 2024: Cat de grele ar trebui sa fie examenele de Bacalaureat și Capacitate: explicațiile vin de la ministrul Educației, Ligia Deca, la un post central…

Președintele Georgiei s-a adresat Uniunii Europene din cauza situației din țara

11:30, 17.04.2024 - Uniunea Europeana ar trebui sa evalueze situația care se intimpla acum in Georgia. Aceasta declarație a fost facuta de președintele Georgiei, Salome Zurabishvili. In opinia sa, Consiliul European ar trebui sa supuna chestiunea spre examinare in cadrul unei reuniuni care va avea loc peste doua zile la…

Scotienii, uimiti de situatia lui Ianis Hagi. „Este o rasturnare de situatie”

15:26, 10.04.2024 - Ianis Hagi (25 de ani) a semnat cu Alaves in perioada de mercato a verii, sub forma de imprumut de la Rangers, pana la finalul sezonului. Internaționalul roman a primit numarul 10 la formația din La Liga, iar fanii echipei erau de-a dreptul incantați de mutare, intrucat tatal sau a jucat la Barcelona…

Clujeanul Marius Balo, in greva foamei pentru romanca intemnițata in condiții grele, in China: „Nu voi mai gusta niciun fel de hrana pana cand nu se va rezolva situația ei”

12:51, 02.04.2024 - Clujeanul Marius Balo, inchis in trecut pentru 8 ani in China, face un apel disperat pentru salvarea Alinei Apostol, aflata intr-o situație similara, in condiții de temnița grea. Acesta face greva foamei pana cand autoritațile statului se vor implica in acest caz.

Știrile Antena Stars. Andreea Marin, despre momentele grele care au apropiat-o de credința! Vedeta nu și-a pierdut speranța: „M-a ridicat...” / VIDEO

16:01, 29.03.2024 - Andreea Marin a vorbit despre momentele grele care au facut-o sa se apropie de credința. Vedeta nu și-a pierdut niciodata speranța, indiferent de situație. Iata ce a marturisit, in exclusivitate pentru Antena Stars!

Star Matinal. Momentele grele au facut-o mai puternica pe Laura Cosoi. Cum a gestionat clipele dificile de cand a devenit mama: „Nu am avut bona”

14:45, 12.03.2024 - Laura Cosoi se pregatește sa devina mama pentru a patra oara și spune ca nu i-a fost deloc la primei fiice, atunci cand toata lumea voia sa ii dea sfaturi despre creșterea copilului. Vedeta a declarat ca nu a avut bona și nici sprijin mereu din partea parinților, care locuiesc departe de București.

Dupa doi ani de razboi in Ucraina, am asistat la primul dialog public intre un american si un rus

12:56, 19.02.2024 - De la izbucnirea razboiului din Ucraina, in 24 februarie 2022, au trecut doi ani de zile. In acest interval am fost obligati sa supravietuim in apele puturoase ale cenzurii de stat, asezonata cu informatii nesigure, multe dintre acestea fiind false si inselatoare, menite sa ne dreseze in a percepe realitatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?